ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Απάνθρωπα κτήνη δείτε τι κάνουν σε αλεπούδες για να έχουν περισσότερη γούνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απάνθρωπα κτήνη δείτε τι κάνουν σε αλεπούδες για να έχουν περισσότερη γούνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σάλος έχει προκληθεί στη Φιλανδία από την απάνθρωπη παραγωγή γούνας από τους αγρότες.
Τα ζώα Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες βασανίζονται ανηλεώς καθότι καλούνται να τρώνε όλη μέρα 10 φορές περισσότερο από το φυσιολογικό και να ζούνε σε μισό τετραγωνικό μέτρο για όλη τους την ζωή.
Οι αλεπούδες αυτές φυλακίζονται από την ημέρα που θα γεννηθούν μέχρις ότου να πιάσουν τα 40 κιλά τουλάχιστον για να σφαγιαστούν, βάρος που είναι μέχρι και 10 φορές περισσότερο από μία φυσιολογική αλεπού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ζώα αυτά να έχουν τεράστια στρώματα λίπους και να αδυνατούν να περπατήσουν.
Ο απάνθρωπος αυτός βασανισμός γίνεται για ένα και μόνο σκοπό και δεν είναι άλλος από το κέρδος. περισσότερο λίπος, σημαίνει περισσότερο δέρμα, άρα περισσότερη γούνα οι συνθήκες που ζουν τα ζώα είναι το λιγότερο σοκαριστικές με αποτέλεσμα δεκάδες ομάδες ακτιβιστών και φιλοζωικών οργανώσεων να ζητούν από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τους στην αγορά γνήσιων γουναρικών και να κάνουν γνωστό το γεγονός του βασανισμού αυτών των ζώων μήπως και σταματήσει.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από αγρόκτημα της Φιλανδίας στην περιοχή Οστροβότνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: