ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

O Τράμπ έκανε πλάκα τον Κιμ γιονγκ ούν με τα μαχητικά του αεροπλάνα F-35B – Έξαλλος και πανικόβλητος ο Βορειοκορεάτης

O Τράμπ έκανε πλάκα τον Κιμ γιονγκ ούν με τα μαχητικά του αεροπλάνα F-35B – Έξαλλος και πανικόβλητος ο Βορειοκορεάτης



Σε ταπεινωτική επίδειξη δύναμης προχώρησε Donald Trump έναντι Κιμ γιονγκ-ουν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters 6 μαχητικά αεροσκάφη έκαναν οι πτήσεις πάνω από τη Βόρεια Κορέα και από κομβικά σημεία στρατηγικής σημασίας κάνοντας συνεχόμενες εικονικές επιθέσεις και προσομοιώσεις βομβαρδισμών σε αεροδρόμια, λιμάνια αποθήκες πυρομαχικών, εξοπλισμού και καυσίμων.
Στη συντονισμένη αυτή προσομοίωση συμμετείχαν Τέσσερα μαχητικά στελθ f-35Β δύο βομβαρδιστικά β-1β και 4,1 το κορεάτικα μαχητικά f-15 Κ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο yonhap εικονικές βόμβες που χρησιμοποιήθηκαν στην άσκηση ήταν Τύπου MK-82, MK-84 και GBU-32.
Στην εικονική επίθεση που πραγματοποίησαν σε συνεργασία η Ιαπωνία μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συμμετείχε και ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-135 Stratotanker.
Τα αμερικανικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τη βάση Ιβακούνι στην Ιαπωνία, ενώ τα βομβαρδιστικά ξεκίνησαν από την αμερικανική νήσο Γκουάμ, στον Ειρηνικό Ωκεανό, την οποία η Πιονγκγιάνγκ έχει απειλήσει στο παρελθόν.
Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον δεν υπήρχε καμία απολύτως αντίδραση από τη Βόρεια Κορέα για την αναχαίτιση των αεροσκαφών πράγμα που αποδεικνύει την αδυναμία του καθεστώτος της πιονγιάνγκ να ανταποκριθεί σε άμυνα από αέρος.
Το περιστατικό έκανε έξαλλο το Κιμ γιονγκ-ουν σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από ανώτατους αξιωματικούς της χώρας αναγκάζοντάς τον να διατάξει άμεσα την εκτέλεση των δύο ανώτατων στρατηγός της αεροπορίας του. Επίσης απαγόρευσε τη δημοσίευση του γεγονότος στην τηλεόραση της Βόρειας Κορέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: