ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Δουλεύει τον Τσακαλώτο ο Τσίπρας – Κάνει υπουργό οικονομικών Βρετανό που μιλάει σπαστά ελληνικά (ΒΙΝΤΕΟ)


Δουλεύει τον Τσακαλώτο ο Τσίπρας – Κάνει υπουργό οικονομικών Βρετανό που μιλάει σπαστά ελληνικά (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του περιοδείας ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε έναν βρετανό ο οποίος ζει και εργάζεται στην χώρα μας και ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ελληνικά όπως παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα.
ο Έλληνας Πρωθυπουργός αστειευόμενος βλέποντας τον νεαρό Βρετανό να του μιλάει στα Ελληνικά του πρότεινε να γίνει Υπουργός Οικονομικών κάνοντας έτσι πλάκα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος και ο ίδιος παρά το γεγονός ότι μένει στην Ελλάδα περισσότερα από 20 χρόνια δεν κατάφερα ακόμα να μάθει ελληνικά.
Πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε την απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον κύριο Τσίπρα καθώς γνωρίζουμε έχει πολύ χιούμορ και πάρα πολύ καλή ατάκα.
Ελπίζουμε Ωστόσο το κριτήριο του Έλληνα πρωθυπουργό για το ποιον θα κάνει Υπουργό Οικονομικών να μην είναι μόνο το πόσο σπαστά ελληνικά μπορεί να μιλήσει κάποιος, το τελευταίο χρόνο στη χώρα μας υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν να μαθαίνουν σπαστά ελληνικά από πάρα πολλές χώρες όπως η Συρία, το Πακιστάν, η Ιορδανία, το Ιράν, το Ιράκ και το Μαρόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: