ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

«Βόμβα» Ρέμου στον ΑΝΤ1!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα κανάλια για τα 
εορταστικά προγράμματα, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει πολλές επιλογές όσον αφορά στο τι θα δει –και κυρίως στο τι θα ακούσει- στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. 

Τα κανάλια «κονταροχτυπιούνται» για το ποιο θα επικρατήσει στους πίνακες τηλεθέασης, με όλους τους καλεσμένους τους να αποτελούν τα δυνατά τους χαρτιά. Ο ΑΝΤ1, όμως, ενώ τα είχε όλα έτοιμα καλείται τώρα να αντιμετωπίσει το καταστροφικό «όχι» του Αντώνη Ρέμου!

Το κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε την κίνηση – ματ να καλέσει τον Αντώνη Ρέμο για το βραδινό του πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να «χτυπήσει» ALPHA και ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον τραγουδιστή στο εορταστικό «Late Night» με τον Γιώργο Λιάγκα με πολύ τραγούδι και εκλεκτούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Καρράς και η Γλυκερία.
Τα τελευταία νέα, ωστόσο, θέλουν τον Ρέμο να έχει απορρίψει την πρόταση του ΑΝΤ1 για το πρωτοχρονιάτικο «Late Night», καθώς δε μπορούσε να βρεθεί άκρη για το πότε θα γίνει η εγγραφή, ποιοι καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» και πώς θα είναι το όλο στήσιμο του σόου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, τα σχέδια ναυάγησαν για τα καλά, με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην έχει προς το παρόν καμία εναλλακτική.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, στέλνοντας μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή –στης οποίας της εκπομπή παρουσιάστηκε το θέμα- λέγοντας της πως ο Ρέμος είπε το «όχι» στον ΑΝΤ1 και όχι στον ίδιο τον Λιάγκα. 

«Σταματίνα μου, δεν μου είπε κανένα »όχι» ο Ρέμος, το είπε στον ΑΝΤ1. Δεν ανέλαβα να κλείσω εγώ το σόου. Ο ΑΝΤ1 το είχε αναλάβει και εγώ απλά θα το παρουσίαζα. Ενημερώθηκα στην πορεία ότι δεν θα γίνει. Εξάλλου, θα κάνω εκπομπή με τον Ρέμο», έγραψε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Σε άλλα νέα, το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα ΣΚΑΪ και ALPHA έχει ως εξής:

Την ανατροπή έκανε ο ΣΚΑΪ, ο οποίος αποφάσισε να καλέσει τους τηλεθεατές να κάνουν ρεβεγιόν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, του οποίου η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 του μήνα και όχι το Σάββατο.
Οι τηλεθεατές θα αλλάξουν τον χρόνο παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» -μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου- με τον ALPHA να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο ALPHA από τη μεριά του, μας επιφυλάσσει για την παραμονή ένα special βραδινό εορταστικό επεισόδιο του «Νότα Μία» στο οποίο θα δώσουν το «παρών» στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη πρόσωπα του ALPHA που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε και με το παραπάνω χάρη στο «Τατουάζ» τη χρονιά που διανύουμε. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού, τον Στέφανο Μιχαήλ και τη Δανάη Παππά.

Για να δούμε… Πώς θα το σώσει ο ΑΝΤ1;

Δεν υπάρχουν σχόλια: