ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η διαπλοκή στη Σαλαμίνα έχει ονοματεπώνυμο, μένει να το ταυτοποιήσουμε! Όλα στο φως και δημόσια, θα τολμήσει να τελειώνουμε πια με το θέμα;

Αναρτήθηκε από 

Σύγκληση ανοιχτού έκτακτου Δ.Σ στην αίθουσα Δ. Μπόγρη αιτείται εγγράφως (βλέπε το αίτημα ΕΔΩ) ο πρώην Δήμαρχος Γ Τσαβαρής (βλέπε κατάθεση πρωτοκόλλου ΕΔΩ) για να πέσει άπλετο φως στο ακανθώδες θέμα του Λατομείου που απασχολεί ζωηρά τον τόπο μας από το 2011 μέχρι και σήμερα!
Πολύ μελάνι χύθηκε τελευταία για την παράνομη λειτουργία του λατομείου στην γούβα Μπατσί και πολλοί ερίζουν για την πατρότητα της ”επιτυχίας” κλεισίματος του λατομείου!!!!
Εδώ γελάνε ποιο κλείσιμο αλήθεια (;) όταν βλέπουμε καθημερινά ακόμα και σήμερα δεκάδες νταλίκες να πηγαινοέρχονται από το νταμάρι στα Φ/Β!!

Υπάρχει Δήμος να αντιδράσει: Υπάρχει Περιφερειάρχης; Υπάρχει τέλος πάντων κράτος δικαίου με κυρίαρχη Κυβέρνηση; Ή μόνον ο Τόμσεν θα μας σώσει από τους σωτήρες μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: