ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ

Αναδημοσίευση από το
 Face Book του Γ. Κοκκινίδη
Αναρτήθηκε από 
Ανακοινώθηκε από την Cosco ότι έκλεισε η συμφωνία για την αγορά μίας πλωτής δεξαμενής επισκευής πλοίων, η οποία έχει προγραμματιστεί να μπει στην Ψυττάλεια.
Στη Σύμβαση Παραχώρησης (νόμος 4404/2016 παράρτημα 6.2,β,VI), προβλέπεται η δημιουργία σύγχρονου ναυπηγείου στην Ψυττάλεια, με την τοποθέτηση δύο μεγάλων πλωτών δεξαμενών... μία 80.000 τόνους και άλλη 300.000 τόνους τύπου Post Panamax.
Για το σκοπό αυτό έχει δεσμευθεί ένα τμήμα στη Β-Δ Ψυττάλεια, απέναντι ακριβώς από την Κυνόσουρα και φάτσα στα Σελήνια. Είναι προφανές ότι αν δημιουργηθούν τα ναυπηγεία, όλη η περιοχή θα υποβαθμιστεί σημαντικά.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Καλά νέα είναι ότι η διαγραμμένη Διαπαραταξιακή Επιτροπή για τη διάσωση της Κυνόσουρας και των αρχαιολογικών χώρων δεν παραιτήθηκε όπως ήθελαν κάποιοι.
Γνωρίζοντας τα κενά του νόμου και ότι η περιοχή την οποία έχει δεσμεύσει η Cosco δεν της ανήκει, στείλαμε εξώδικο με το οποίο την καλούμε να απέχει από κάθε ενέργεια στο συγκεκριμένο χώρο.
Πολλοί μας χλεύασαν και άλλοι λοιδόρησαν την προσπάθεια, επειδή αμφισβητούμε ψηφισμένο νόμο και επειδή τα βάζουμε με ένα κολοσσό που έχει μεγάλη οικονομική και πολιτική δύναμη.
Και όμως, είναι δυνατόν ο Δαβίδ να νικήσει το Γολιάθ. Όπως έγινε με την Κυνόσουρα, το ίδιο μπορεί να γίνει και με την Ψυττάλεια. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και πώς θα το πετύχεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠ.
“Ο ΟΛΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της σύμβασης με την Cosco για την προμήθεια μιας νέας πλωτής δεξαμενής με τα εξής χαρακτηριστικά: 240 μέτρα μήκος, 45 μέτρα πλάτος, 18 μέτρα βάθος, 205,66 τόνους χωρητικότητα και ανυψωτική ικανότητα 22.000 τόνους.
Η δεξαμενή ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, μετά το τέλος των απαραίτητων έργων υποδομής και η διαδικασία αναμένεται να έχει τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018”.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ υπάρχουν για την πεισματική άρνηση της Δημάρχου να υπογράψει το εξώδικο, έστω και για την τιμή των όπλων. Το ίδιο ισχύει για τους συμβούλους της πλειοψηφίας και τον κ. Σοφρά, οι οποίοι, εκτός των άλλων μας διέγραψαν.
ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: