ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Tζιτζικώστας: Τώρα έπρεπε να ζητήσει εκλογές η ΝΔ, όχι πριν έξι μήνες

30 ΣΕΠ 2016

Τι είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 για την διεύρυνση της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις τηλεοπτικές άδειες

 Έμμεση διαφωνία με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές το οποίο εκφράστηκε έξι μήνες νωρίτερα εξέφρασε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 και τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
 «Τώρα το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο» είπε και χαρακτήρισε τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως άριστες.
Eξέφρασε τη διαφωνία του αναφορικά με την επάνοδο στη ΝΔ παλαιότερων στελεχών της ή η συνεργασία της με βουλευτές όπως ο Χάρης Θεοχάρης λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι μεγάλο λάθος να έρθουν στη ΝΔ άνθρωποι που η κοινωνία τους απέρριψε στο παρελθόν. Έχουμε στελέχη στη ΝΔ που έχουν και γνώσεις και όραμα. Δεν νομίζω ότι ξαναζεσταμένα φαγητά μπορούν να δώσουν λύση για τα ζητήματα της χώρας σήμερα».
 Τέλος ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες και το νέο υπερθεματιστή Ιβάν Σαββίδη τόνισε πως τον ξενίζει γενικά η διαδικασία που έχει επιλεγεί για το διαγωνισμό.
 «Εγώ πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία, δεν θεωρώ ότι σε μια ελεύθερη οικονομία επιβάλλονται αριθμοί καναλιών» είπε.
 Έστειλε κι ένα μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος του λέγοντας πως «πολιτικά κόμματα και κυβέρνηση πρέπει να μένουν μακριά από την τοποθέτηση ονομάτων. Δεν είναι η δουλειά και ο ρόλος ενός πολιτικού να μπαίνουν σε ονοματολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: