ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Υπέρ του Ιβάν Σαββίδη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ – Μετά τον Σάββα Αναστασιάδη

30 ΣΕΠ 2016

Μεγαλώνει όπως φαίνεται το πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την ανάδειξη του Ιβάν Σαββίδη σε υπερθεματιστή για τη δεύτερη τηλεοπτική άδεια,
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε αποστάσεις από τη γραμμή του κόμματος για το θέμα δηλώνοντας «Αντί να 'πυροβολούμε' τον Σαββίδη, να τον σεβόμαστε»

Πρόκειται για ακόμα μία διαφοροποίηση από την κεντρική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας μετά τον Σάββα Αναστασιάδη, την ώρα που τα επίσημα χείλη του κόμματος τηρούν εντελώς διαφορετική στάση.
Ο βετεράνος παίχτης της Εθνικής και το ΠΑΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα: 
"Η απαράδεκτη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών δείχνει, για ακόμη μια φορά, το πόσο εκτός πραγματικότητας είναι αυτή η Κυβέρνηση. Η κριτική όμως στη διαδικασία δεν μπορεί να πλήττει αδιάκριτα τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και μάλιστα σε τόσο δύσκολες, για τη χώρα, στιγμές. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολλές φορές αποδείξει ότι είναι ένας άξιος Έλληνας. Όταν άλλοι μεταφέρουν την επενδυτική τους δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, ο Σαββίδης και μένει και επενδύει. Αντί λοιπόν να τον "πυροβολούμε", καλά θα κάνουμε να τον σεβόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: