ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΒΑΛΤΩΣΕ THN ΝΔ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST H ΦΩΤΕΙΝΗ!!

!

Ζήτημα δημιουργήθηκε, κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Αγροτικής 

Επιχειρηματικότητας του Economist, όταν η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ
κ. Φωτεινή Αραμπατζή...
μιλούσε για την φορολογία των αγροτών, «πετάχτηκε» από το ακροατήριο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος και την ρώτησε αν «θα καταργηθεί το αφορολόγητο των αγροτών».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου, η βουλευτής της ΝΔ φάνηκε ότι αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση και απάντησε ότι η ΝΔ θα μειώσει τους συντελεστές φορολόγησης και καταργείται το «αφορολόγητο» για το εισόδημα των 10.000 ευρώ (το χαρακτήρισε σαν αυτονόητο).
Η σχετική ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:
«Αποκαλυπτική των προθέσεων της σε τοποθέτησή της κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, ήταν η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κα. Φωτεινή Αραμπατζή η οποία έκανε λόγο για μείωση του συντελεστή φορολόγησης των αγροτών 10% από 20% για εισοδήματα 10.000 ευρώ και κάτω.
Στην συνέχεια, σε διευκρινιστική ερώτηση μου για το τι μέλλει γενέσθαι με την φορολόγηση των αγροτικών εισοδημάτων από 10.000 ευρώ και κάτω, απάντησε ότι θα καταργηθεί το αφορολόγητο των αγροτών.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν, η ΝΔ αποκαλύπτει το σχέδιο της για εξαφάνιση των μικρομεσαίων αγροτών , αποδεικνύοντας ότι δεν αρκούν τα κροκοδείλια δάκρυά των στελεχών της για τον αγροτικό κόσμο που για δεκαετίες εγκατέλειψαν».
πηγή: agrotypos.gr


 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ


«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να σιωπούν και να κρύβονται, συνεχίζουν να προκαλούν και να παίζουν με τη νοημοσύνη των αγροτών...


Ακολουθώντας αυτή την τακτική, ο βουλευτής Λάρισας του κυβερνώντος κόμματος κ. Νίκος Παπαδόπουλος επιχείρησε να διαστρέψει κατά πρωτοφανή τρόπο την ομιλία μου, σήμερα, στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist και με εμφάνισε σε γραπτή του ανακοίνωση να δηλώνω δήθεν ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το αφορολόγητο των αγροτών.

Κύριε Παπαδόπουλε θα έπρεπε να ξέρετε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Η ΝΔ θα διατηρήσει το αφορολόγητο όριο των αγροτών και θα μειώσει τον συντελεστή φορολόγησης από το 22% στο 9% για το αγροτικό εισόδημα έως 10.000 Ευρώ.

Σας θυμίζω ότι το αφορολόγητο στα 5.600 Ευρώ όπως και την πνιγηρή φορολόγηση από το 13% επί ΝΔ στο 22-45% είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»!..

ΠΗΓΗ: serraikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: