ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτει τα fake news της «Εφημερίδας των Συντακτών»

20 ΑΠΡ 2018

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το δημοσίευμα της 
«Εφημερίδας των Συντακτών” που έκανε λόγο για συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Στη σημερινή παραπολιτική στήλη της «Εφημερίδας των Συντακτών» ένας ευφάνταστος δημοσιογράφος, που υπογράφει ως Κ.Π., όχι μόνον ισχυρίζεται ότι εθεάθησαν στην πολυκατοικία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά προχωρεί και σε πολιτικές ερμηνείες της συνάντησης που υπονοεί ότι έγινε.

Επειδή η πρωταπριλιά πέρασε πριν από 19 μέρες και επειδή όλα τούτα ουδέποτε συνέβησαν, παρά μόνον στο μυαλό του εν λόγω δημοσιογράφου, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έστειλε επιστολή στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, ζητώντας την άμεση αποκατάστασης της αλήθειας.

Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι η “Εφημερίδα των Συντακτών” πολεμά τα fake news και σήμερα με αποκλειστική ευθύνη της διέσπειρε και στο διαδίκτυο ένα χονδροειδέστατο ψέμα».

To δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφέρει τα εξής: «Εθεάθησαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εισέρχονται στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στο Κολωνάκι.

Δεν αμφισβητείται ότι έχουν πολλά ενδιαφέροντα να πουν ειδικά με τις εξελίξεις μέσα στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Είναι, όμως, λογικό να αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν φάνηκε ο κ. Βενιζέλος. Ή ο κ. Λοβέρδος. Δεν έχουν κρύψει την άποψή τους για τη σύγκλιση με τη Ν.Δ.

Βέβαια, οι πολιτικές σχέσεις είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία. Έχουν όλα τη σειρά τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: