ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ..Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ..Η ΦΩΤΕΙΝΗ .. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ "'ΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ"" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΜΑΧΟ ΑΔΩΝΙ!!


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ

Επιτυχία σημείωσε από πλευράς προσέλευσης ""η κοπή τη πιτα"" της ΝΟΔΕ Σερρών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια..λίγο η 5ΕΥΡΗ πρόσκληση από τις 10ΕΥΡΕΣ ..λίγο η αίσθηση ότι η ΝΔ μπορεί να γίνει κυβέρνηση..λίγο η κινητοποίηση της βουλεύτριας της ΝΔ , έφεραν  το ποθητό αποτέλεσμα..
Για τον αντιπρόεδρο δεν θα σας πούμε και  πολλά ,αλλά δύσκολα θα πήγαινε σε  άλλη πόλη της Μακεδονίας να κόψει τη πίτα μετά τις δηλώσεις του για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και μάλιστα  ον κάμερα..Ήρθε λοιπόν στα Σέρρας ο αντιπρόεδρος επειδή  είμαστε XXXlarge και δεν τα δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά τα θέματα..
Βέβαια η βουλεύτρια της ΝΔ είπε στο ""πόπολο"" για την συγκίνηση μέχρι δακρύων που ένιωσαν  όλοι τους και ο αντιπρόεδρος Άδωνις όταν ο Πρόεδρος Κυριακός  είπε την ιστορικής ατάκα ""δεν θα διχάσω τους Έλληνες για χάρη των Σκοπιανών""!!
Παρέλειψε όμως η βουλεύτρια  να πει στο ""πόπολο"" τι έλεγε ο αντιπρόεδρος Αδωνις  πριν  την δήλωση του Κυριάκου....μάλλον θα τα ξέχασε..!!!
Ιδιαίτερα περιχαρής ήταν  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο οποίος από την χαρά του  μετά την σύντομη προσφώνηση που  έκανε στον Άδωνι φρόντησε να δώσει το λόγο στην Βουλευτρια της ΝΔ κόντρα στις κακές γλώσσες που έλεγαν ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις...
Κάποιοι μάλιστα μίλησαν και για νιου ντιλ....Όπως σχολίαζαν  διάφοροι πικρόχολοι, το νιου ντιλ του Προέδρου με την Βουλεύτρια  έγινε λόγο της "" εισόδου""  στην ΝΟΔΕ πρώην στελέχους του γραφείου της αλλά και με την συνδρομή του Νίκου . ..Εμείς όμως όλα αυτά αλλά και άλλα πολλά τα λέμε ..κακίες..τον φθονούν το Πρόεδρο  και γιαυτό  τον λοιδορούν..
Την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ όμως έκλεψε ο ΜΈΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ...Ο γνωστός καναλάρχης ,δημοσιογράφος, δικηγόρος, κ.α,πατέρας της βουλεύτριας "'δήλωσε παρών και μάχιμος ""..
Στην πρώτη σειρά των επισήμων ο Μέγας Αθανάσιος ,ο οποίος απότι φαίνεται για χάρη της βουλεύτριας αποφάσισε να αφήσει την Μεγαλοταβανία όπου κατοικεί και να έρθει σε εκδήλωση  Χαμηλοτάβανων Σερραίων ..
Ισοϋψής λοιπόν  με τον πρώην Υπουργό Θεόφιλο ο Μέγας Αθανάσιος  και πρώτο ""τραπέζι πίστα"" όπως δείχνει και η φωτογραφία..
Πάντως τον Θεόφιλο δεν τον βλέπουμε στην φωτο  να είναι και ιδιαίτερα ευτυχής με  την ισουψεία, ενδεχομένος και με την παρουσία!!!
Σπάστε πλάκα ρε παιδιά να  ήταν και ο Χρήστος Μέγκλας εκεί...??
 Αποκλείεται   ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου (ξέρετε είναι αυτός που ήταν και στο ΔΣ της Έκθεσης ,που κάποια τον έβαλε και μετά τον έβγαλε)  να σταμάτησε την δουλειά του να στέλνει επιστολές σε υπουργούς και πρωθυπουργούς και να πήγε σε εκδήλωση της ΝΔ..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..
Ποτέ δεν πήγε ο άνθρωπος γιατί να παέι τώρα...Πάντως αν τον είδε κανείς σας  ή αν τον δει στο μέλλον να το πείτε στον Αλέκο !!!
Ξέρετε οι υποψήφιοι δήμαρχοι"" φυτρώνουν σα τα μανιτάρια ""και όπως μας ""ρουφιάνεψαν"" ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ""πίνει νερό"" στον όνομα του Χρήστου .!!
Τέλος καλό όλα καλά  ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ και του χρόνου με υγεία να μας ξαναξαναφέρετε τον Άδωνι να μας κάνει ποδαρικό ...υπάρχουν βέβαια και άλλα πολλά ...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: