ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο: Νέος θάνατος δημοσιογράφου

20 ΔΕΚ 2017

Νέα οδυνηρή απώλεια θρηνεί η δημοσιογραφική οικογένεια λίγες μόνο ημέρες μετά το θάνατο του
Βασίλη Μπεσκένη. Ο  47χρονος πολιτικός –κοινοβουλευτικός συντάκτης Δημήτρη Αλειφερόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και γι’ αυτό είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος είχε εργαστεί επί σειρά ετών στον Alpha, αλλά και στην ΕΡΤ, το ΣΚΑΙ, το Action 24 και το Epsilon, ενώ η τελευταία του εργασία ήταν στην εφημερίδα Δημοκρατία.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Δημήτρη. Θα μας λείψεις.



Βούτσης: Άοκνος εργάτης της ενημέρωσης
Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».
Γραφείο Τύπου ΝΔ: Εξαιρετικός συνάδελφος
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος. Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».
Ποτάμι: Διακρινόταν για την ακεραιότητα και το ήθος του
Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια.
Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: