ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Νέα γκάφα της ΝΔ στα εθνικά: Αγνοούσε ότι το ΥΠΕΞ είχε βγάλει ανακοίνωση απάντηση στους Τούρκους

31 Δεκεμβρίου 2017, 14:46 | Γράψτε το σχόλιο σας

Νέα γκάφα της ΝΔ στα εθνικά: Αγνοούσε ότι το ΥΠΕΞ είχε βγάλει ανακοίνωση απάντηση στους Τούρκους

49
 
 
8
 
 
1
Google +
 
0
 
 
1
Reddit
 
0
SUpon
 
0
 
2

Νέα απογοητευτική γκάφα της Νέας Δημοκρατίας στα εθνικά θέματα. Εξέδωσε ανακοίνωση για να επιπλήξει το υπουργείο Εξωτερικών, ότι «σιωπά» και δεν απαντά στην απαράδεκτη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, σχετικά με τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό, αγνοώντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών είχε ήδη βγάλει ανακοίνωση και μάλιστα αρκετά αυστηρή.
«Ένα 24ωρο μετά την απαράδεκτη και με απειλές δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το θέμα της νόμιμης χορήγησης ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, το κατά τα άλλα λαλίστατο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σιωπά», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση αγνοώντας ότι ήδη το ΥΠΕΞ είχε απαντήσει με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται. Αντιθέτως, εργάζονται με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για την προώθηση της συνεννόησης και την εδραίωση της σταθερότητας καθώς και της καλής γειτονίας στην περιοχή στην οποία ανήκουν.
»Η Ελλάδα θα συνεχίσει την πορεία αυτή με υπευθυνότητα. Ελπίζουμε το αυτό να επιλέξουν να πράξουν και οι γείτονές μας. Η πίστη μας στις δημοκρατικές αρχές και μεθόδους δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη».
Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πότε επιτέλους η Νέα Δημοκρατία θα σοβαρευτεί τουλάχιστον στα εθνικά θέματα και δεν θα βιάζεται να… σκοντάφτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: