ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Όταν οι άλλοι κυνηγούν το 1 εκατομμύριο για αντιπλημμυρικά, η Σαλαμίνα διεκδίκησε και πέτυχε προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων από το ΠΕΠ Αττικής για τα αντιπλημμυρικά της από το 2012!!!


Έργα που έχουν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια

Αναρτήθηκε από 
Θρηνούμαι ήδη στην Δυτική Αττική 19 με 20 συνανθρώπους μας από την έλλειψη υποδομών και αντιπλημμυρικών έργων γιατί δεν έβρισκαν περίπου 1.000.000€ για μελέτες κλπ, όταν εμείς εδώ, από τον Αύγουστο του 2012 ακόμα εξασφαλίσαμε περί τα 30.000.000€ για τον ίδιο λόγο!
Τα έργα ξεκίνησαν από τότε και εκτελέστηκαν ήδη στην Λ Φανερωμένη, στην περιοχή Αγ. Νικολάου, στα Παλούκια και τα οποία ολοκληρώθηκαν το 2013 / 2014 κι ίσως να είχε ολοκληρωθεί κι αυτό το έργο που βλέπουμε σήμερα μπροστά στο Δημαρχιακό μέγαρο και που λύνει στην ολοκλήρωση του, 

το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται στον παραλιακό λεωφορειακό κόμβο Λ. Σαλαμίνας, Λ. Αιαντείου, Ιπποκράτους, ακτή Καραϊσκάκη και του οποίου την αρχή βλέπουμε να εκτελείται μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο, αν δεν έριζαν μεταξύ τους οι μειοδότες εργολάβοι για το ποίος θα πρέπει να πάρει τελικά την εργολαβία καταφεύγοντας τότε στο Ανώτατο δικαστήριο.
Βέβαια θα μου πεις αυτά είναι έργα ουσίας κι όχι βιτρίνας και κατά γενική ομολογία, Δήμαρχοι που καταπιάνονται με έργα ουσίας, συνήθως χάνουν και τις εκλογές.
Βλέπεις μάθαμε όλοι στα ”φρου-φρού κι αρώματα” και στα έργα βιτρίνας και γινόμαστε αυστηροί έως άδικοι κριτές καμιά φορά.
Έργα, που διεκδίκησε και πέτυχε η προηγούμενη Δημοτική αρχή του Γιάννη Τσαβαρή σε συνεργασία με τον τότε περιφερειάρχη Αττική κ Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ Λεωνίδα Αθανασιάδη!
Έργα που υλοποιήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους και ολοκληρώνονται σήμερα  από την νέα διοίκηση της περιφέρειας Αττικής.
Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα εντεταγμένα έργα στο ΠΕΠ Αττικής 2007 – 2013 ΕΔΩόπου στην σελίδα 6 θα δείτε και τα έργα της Σαλαμίνας.
Ας ελπίζουμε  πως οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για το καλό της Σαλαμίνας και θα ‘μαστε οι πρώτοι που θα χειροκροτήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: