ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Να γιατί το Παγκόσμιο Τραπεζικό Λόμπι θέλει να εξοντώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο!

30 ΣΕΠ 2017

Κι όμως ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υποδείξει τον μεγάλο ένοχο της σημερινής αθλιότητας που ζούν όλοι οι Έλληνες. Είχε υποδείξει τον άνθρωπο των τραπεζιτών που έβαλε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και σχεδίασε και εκτέλεσε το
μεγαλύτερο Οικονομικό Έγκλημα όλων των εποχών στη χώρα: τη μετατροπή του χρέους των ιδιωτικών τραπεζών της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας σε ...χρέος όλων των Ελλήνων!

Τον Γιώργο Παπανδρέου.

Απόσπασμα από την ιστορική ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου  το 2011:

".....(από τ' ανωτέρω στοιχεία συνάγεται αβιάστως) ότι συστηματικά, κατά τη διετία 2010-2011, οι ξένοι παράγοντες των αγορών και ιδίως οι ξένες τράπεζες, πρωτίστως δε οι Γερμανικές, οι Γαλλικές και οι Αγγλικές –φυσικά με τη στήριξη των Κυβερνήσεών τους, οι οποίες συντελούσαν στην καθυστέρηση αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους της Ελλάδας προκειμένου να κερδηθεί χρόνος- πωλούσαν μαζικά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που κατείχαν στα χαρτοφυλάκιά τους,ενώ αγόραζαν, μεταξύ άλλων, και οι Ελληνικές Τράπεζες, η Τράπεζα της Ελλάδος, οι Έλληνες ιδιώτες –φυσικά και νομικά πρόσωπα- και, αυτονοήτως, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το περαιτέρω συμπέρασμα που, επίσης αβιάστως, προκύπτει είναι ότι οι ξένοι παράγοντες των αγορών, οι οποίοι γνώριζαν, πωλούσαν. Ενώ αγόραζαν οι Έλληνες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, πιστεύοντας και τις κατηγορηματικές δηλώσεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου ότι δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους και, άρα, «κούρεμα» των ομολόγων". 

Και αυτόν τον άθλιο πολιτικό που έχει το όνομα Γιώργος Παπανδρέου, ο επόμενος πρόεδρος ή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα τον βάλει πάλι στα ψηφοδέλτια του κόμματος και θα του δώσει τη ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: