ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Άτολμη, άχρωμη και φοβική η Δημοτική διοίκηση??? Λατομικής πειρατείας συνέχεια. Θέλει ”Αρετή και Τόλμη” η διοίκηση κα Δήμαρχε!


Αναρτήθηκε από 
Αλήθεια τι είναι αυτό, που αν και η Δήμαρχος βλέπει παραδέχεται και βροντοφωνάζει τις παρανομίες, όχι μόνον προεκλογικά για να είμαστε ακριβοδίκαιοιακόμα και πρόσφατα μετά την πανηγυρική εκλογή της, ήδη στο Δ.Σ. περίπου τον Ιούλιο του 2016 βροντοφώναξε -κι είναι γραμμένο στα πρακτικά άκου και το συνημμένο ηχητικό  ΕΔΩ- τον επιχειρηματία κ Αγγέλου κλέφτη, ληστή τον αποκάλεσε και ο κ Αστράκος, εκείνη δεν προχώρησε σε υπεύθυνες ενέργειες;

Δεν θα ανατρέξουμε αξιότιμη κα Δήμαρχε από την παραλαβή του Δήμου ουσιαστικά από τον Σεπτέμβρη του 2014, αλλά από τον Ιούλιο του 2016 και μέχρι σήμερα που το βροντοφωνάξατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μπράβο σας, τι μέτρα πήρατε κα Δήμαρχε κατά του παράνομου επιχειρηματία;
Υπάρχουν ενέργειες σας, έγγραφες αλλά και ουσιαστικές για να παρεμποδίσετε ένατελούμενο έγκλημα όπως εσείς η ίδια καταγγείλατε; Ο Λαός απαιτεί να ενημερωθεί κα Δήμαρχε!
Αν δεν υπάρχουν, υπάρχει δικαιολογία; "Δεν πήρες το 11888? Αδικαιολόγητη!!!"

Σε αντιδιαστολή η πάγια θέση του τ. Δημάρχου άκου ηχητικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: