ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Σαμαράς: Η Ευρώπη κινδυνεύει από το «τσουνάμι» της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης

29 ΣΕΠ 2017

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου του European Ideas Network (ENI) επίσημου think tank των Ευρωβουλευτών του 
Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται στη Ρώμη, ο Αντώνης Σαμαράς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης. 
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρώην Πρωθυπουργός "οι Ευρωπαϊκές δημοκρατίες στη Μεσόγειο, κινδυνεύουν να σαρωθούν από ένα «τσουνάμι» ανεξέλεγκτης μετανάστευσης". 

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προχωρήσουν στην εκπόνηση ενός νέου σχεδίου Μαρσαλ για τις χώρες που περιβάλλουν την Ευρώπη, ιδιαίτερα στο Νότο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αίτια της μετανάστευσης ενώ παράλληλα σημείωσε πως οι πρόσφατες τοποθετήσεις που έκανε ο Εμμανουέλ Μακρόν για την ευρωπαϊκή ασφάλεια κινούνται σε θετική κατεύθυνση.  
Σημείωσε επίσης ότι κομβικό ζήτημα για να αντιμετωπιστεί αυτό το μεγάλο ζήτημα είναι η προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων αλλά και ο διαχωρισμός ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: