ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Απορίες ενός βαριά φορολογούμενου πολίτη, θα δοθούν απαντήσεις;



Αναρτήθηκε από 

Κάποια στιγμή η κα Δήμαρχος αποφασίζει και δικαίως να κάνει διακήρυξη για την αγορά κάδων απορριμμάτων, λες και για το σκουπιδαριό που μας έπνιξε φέτος, η έλλειψη κάδων της φταίνε κι όχι η ανυπαρξία τους!
Έτσι μετά την διακήρυξη εμφανίζεται μόνον ΈΝΑΣ (1) προμηθευτής κι αυτός με 0% έκπτωση, εδώ πάει το (WOW)!
Βλέπε σχετική απόφαση. Έγκριση πρακτικού Επιτροπής της δημοπράτησης που αφορά: την «Προμήθειακάδων απορριμμάτων». ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 285/2017
Όπου και

”…η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δήμαρχος Σαλαμίνος, εισηγείται το θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά: την Έγκριση πρακτικού Επιτροπής της δημοπράτησης που αφορά: την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων».
Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού διότι πρέπει να άμεσα ο Δήμος να προμηθευτεί τους κάδους . (Σας έπεισε; Όχι; Κι όμως έπεισε προς τούτο ΟΛΑ τα μέλη της Ο.Ε.)
Η Ο.Ε. ΟΜΟΦΩΝΑ έκανε δεκτό το λόγο του κατεπείγοντος. ….”
Βλέπε ΑΔΑ: Ψ71ΧΩ1Ε-ΜΕ2 όπου τελικά υπήρξε ΜΟΝΟΝ ένας (1) προμηθευτής με 0% έκπτωση επί της προσφερόμενης τιμής των 59.892,00€
Έτσι και παρά το γεγονός πως ακόμα και η αρμόδια επιτροπή επισημαίνει προς την πρόεδρο αλλά και τα μέλη της Ο.Ε. την… εξέταση συνδρομής ή μη των όρων ανταγωνιστικότητας και διασφάλισης των συμφερόντων του Δήμου, η Ο.Ε. του Δήμου αποφαίνεται και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ να προχωρήσει στην κατοχύρωση στον εν λόγω προμηθευτή γιατί άκουσον, άκουσον είναι σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές και προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή (τι δεν κατάλαβες φίλε αναγνώστη;).
Ποιο ήταν τελικά το κατεπείγον του θέματος και προχωρήσατε; Στην απέραντη χαβούζα του νησιού μας οι κάδοι ήταν το πρόβλημα κα Δήμαρχε για να λύσετε το πρόβλημα των βουνών των σκουπιδιών που φέτος μας έπνιξαν κυριολεκτικά;
Προς τι αυτή η πρεμούρα κα Δήμαρχε;
Κι επειδή μας αρέσει να μας ‘στε δίκαιοι, ναι, η τελική ευθύνη μπορεί να είναι της Δημάρχου αλλά οι ουσιαστικά υπεύθυνοι είναι οι της Ο.Ε. που ενέκριναν κατ’ αρχάς το κατεπείγον του θέματος αλλά και το τραγελαφικό της μιας και μοναδικής προσφοράς που την βρήκαν μάλιστα και χαμηλότερη (sicαλήθεια χαμηλότερη έναντι ποίου κύριοι;
Και για να τους θυμόμαστε… ενόψει των επερχόμενων εκλογών
Πρόεδρος ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΑ ΜΕΛΗ
1.     ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2.      ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (καμάρωσε τον κ Τσαβαρή, βέβαια αυτός έχει γράψει ιστορία στην Ο.Ε. θα ‘χουμε και συνέχεια αναμείνατε έχουμε πολλά να πούμε)
3.     ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
4.     ΦΙΛΙΑΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (αν.μέλος)

5.  ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: