ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ – ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ… (ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ)

ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ – ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ… (ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ)


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατάλαβε ότι μάλλον ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο δικτάτορας της Β. Κορέας δεν μπλοφάρει και έτσι διέταξε εσπευσμένα να αποσύρθούν 1500 πολίτες από τα σύνορα με την κομμουνιστική χώρα. Η Μόσχα, μετά και την τελευταία εκτόξευση πυραύλου, βλέπει να έρχονται άσχημες εξελίξεις στην περιοχή. Θέλει λοιπόν να προστατέψει τους ρώσους που μένει στο Βλαδιβοστόκ αφού σε περίπτωση πολέμου, πρώτα θα δράσουν τα βομβαρδιστικά.
Ταυτόχρονα θα μετασταθμεύσουν στη Ν.Κορέα και βομβαρδιστικά B-1B. Η Μόσχα έθεσε όρους για την αποκλιμάκωση της έντασης, την απόσυρση του THAAD και τον τερματισμό των πολεμικών ασκήσεων ΗΠΑ-Ν.Κορέας. Σε μια κίνηση έκπληξη, η Μόσχα έδωσε την εντολή στους αξιωματούχους της πολιτικής άμυνας να μετατοπίσουν τους 1.500 Ρώσους που μένουν σε περιοχές που συνορεύουν με τη Βόρεια Κορέα, σε «ασφαλείς περιοχές», στα ανατολικά της χώρας.
Το ακριβές σημείο που μεταφέρθηκαν οι κάτοικοι της ακριτικής αυτής περιοχής της Ρωσίας παραμένει άγνωστο. Όμως, αυτό που φοβάται ο Πούτιν δεν είναι μόνο να πληγεί ρωσικό έδαφος. Οι εκτοξεύσεις πυραύλων με… άγνωστο περιεχόμενο προκαλεί φόβους ραδιενέργειας παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί αύξηση της ακτινοβολίας στα σύνορα.
Μυστήριο για το νησί που εξαφανίστηκε από το χάρτη
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά την εκτόξευση του τελευταίου πυραύλου από τη Β.Κορέα το μεγαλύτερο νησί της Ρωσίας, το Σακαλίν, εξαφανίστηκε από τους online χάρτες της μεγαλύτερης ΙΤ εταιρείας Υandex. Το νησί βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, βόρεια της Ιαπωνίας. Η Yandex ανέφερε ότι υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Το νησί, ωστόσο, σημειώνει η Daily Mail, θα μπορούσε να είναι ευάλωτο αν κάποια εκτόξευση πυραύλου από τη Β.Κορέα δεν πάει καλά.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο με τις εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο να οξύνονται έπειτα και από την ανταλλαγή λεκτικών διαξιφισμών και πολεμικών απειλών μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας, η Ρωσία και η Κίναφαίνεται πως αντιδρούν και αυτές με τη σειρά τους. Πρόκειται για ένα ντόμινο ανησυχητικών εξελίξεων, αφού όμως μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να στείλει στρατεύματα και εξοπλισμό στα σύνορα της χώρας με τη Βόρεια Κορέα που έχουν μήκος 18 χιλιόμετρα.
Οι φόβοι της Μόσχας έγκεινται ως επί το πλείστον στο ενδεχόμενο εξόδου από τη Βόρεια Κορέα εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων σε περίπτωση ενός χτυπήματος από τις ΗΠΑ, με το οποίο απειλεί ο Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες ημέρες. Όπως έχει ανακοινωθεί από την Ουάσινγκτον έχει σταλεί στην περιοχή ένα αεροπλανοφόρο.
Όπως φαίνεται και από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό μέσο, τρία τρένα γεμάταμε στρατιωτικό εξοπλισμό κινούνται προς τα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα. Ακόμη ένας παράγοντας είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε χτυπήματακατά πυρηνικών εγκαταστάσεων της Βορείου Κορέας η μόλυνση θα φτάσει γρήγορα στη Ρωσία. Σημειώνεται ότι η στρατιωτική βάση του Βλαδιβοστόκ απέχει μόλις 100 χιλιόμετρα από τη Β. Κορέα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα η Κίνα είχε αποφασίσει να στείλει στα σύνορά της με τη Βόρεια Κορέα 150.000 στρατιώτες, έχοντας ανάλογο σκεπτικό. Σημειώνεται πως το Πεκίνο είναι στενός σύμμαχος της Πιονγιάνγκ, ωστόσο κατά το παρελθόν αλλά και πρόσφατα έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βορείου Κορέας και την ανησυχία του για τις κινήσεις του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: