ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία τη Άνδρου με τον 72 ιερέα που προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά ένα 15 αγόρι

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία τη Άνδρου με τον 72 ιερέα που προσπάθησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά ένα 15 αγόρι


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άνδρου για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ένα 15χρονο αγόριου από τον 72χρονο συνταξιούχο ιερέα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων του αλλά και του ίδιου του 15χρονου ο ιερέας ο οποίος και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης του επιτέθηκε και Τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα.
Το σοκαριστικό συμβάν συνέβη την Τετάρτη, και ενώ το νερό αγόρι έκανε διακοπές μαζί με την οικογένειά του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη θέση κόρθι του Νισιού συναντήθηκαν εντελώς τυχαία με τον 72χρονο ιερέα και ξεκίνησαν μία συζήτηση περί θρησκευτικής ανάλυσης πού γοήτευσε ιδιαίτερα το νερό αγόρι.
Έτσι ο επίδοξος παιδεραστής βρήκε την ευκαιρία να κλείσει ένα ραντεβού για την επόμενη μέρα στις 9:00 όπου και έπεισε τον νεαρό τον συναντήσει. Έτσι έφυγε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σύμφωνα με την κατάθεση των γονέων του και πήγε να τον συναντήσει για να για να συνεχίσουν τη συζήτησή τους.
Εκεί σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά 72χρονος συνταξιούχος Παππάς έκανε απόπειρα για να πείσει τον νεαρό να ερωτοτροπείσει μαζί του με αποτέλεσμα το νεαρό αγόρι να τρέξει έντρομο αρκετά πανικόβλητο ώστε να γλιτώσει από τα χέρια του.
Αμέσως η οικογένεια κατέθεσε μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και με τη σειρά της η αστυνομία να συλλαμβάνει το συνταξιούχο ιερέα και να τον οδηγεί στην εισαγγελία Σύρου από πού πήρε και προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: