ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Μπράβο Χριστινάκη … Δώσε τσόντα στον λαό σου…(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράβο Χριστινάκη … Δώσε τσόντα στον λαό σου…(ΒΙΝΤΕΟ)



July 25, 2017
409 Views
Το ζεύγος Τανιμαμπόμπα αλώνει και ξεσαλώνει στο κρατίδιο της Μυκόνου απολαμβάνοντας την πρώτη και ίσως τελευταία της σεζόν ως celebrities.
H Xριστίνα Μπόμπα από τη σεμνή και ταπεινή «Ελενίτσα» της διαφήμισης, αποθρασύνεται μέρα με τη μέρα, ξεβρακώνεται και κουτουπώνεται με το Σάκη Τανιμανίδη σε δημόσιους χώρους, σα να μην έφταναν οι φωτογραφίες από το κρεβάτι τους.

Η Σιμόν Ντε Μπουβουάρ έλεγε πως Το να κερδίσεις ένα άντρα είναι τέχνη. Το να τον κρατήσεις είναι επάγγελμα. Για να δούμε, τί είναι η Μπόμπα. Τεχνήτρια ή επαγγελματίας;
Πάντως με λαστιχάκι από τηλεφωνικό κατάλογο και στρινγκ μαγιό δε θεωρείσαι καλόγουστη κυρία Μπόμπα. Καλύτερα αφού είσαι τόσο ερωτευμένη να κρατάς τα οπίσθιά σαου για τον αγαπημένο σου ή για κάποια πιο ιδιωτική παραλία. Και το κακό λαστιχάκι δεν είναι για μέσα στο σπίτι σου. Θέλεις σταριλίκι; Θα προσέχεις.
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: