ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Έκτακτο: Ο Μητσοτάκης πέταξε έξω την συντονίστρια Θεσσαλονίκης και πολλούς πολικούς καρχαρίες λόγο έλλειψης πολιτικού ήθους και γιατί ξαφνικά άρχισαν να εμπορεύονται τον θάνατο του πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Έκτακτο: Ο Μητσοτάκης πέταξε έξω την συντονίστρια Θεσσαλονίκης και πολλούς πολικούς καρχαρίες λόγο έλλειψης πολιτικού ήθους και γιατί ξαφνικά άρχισαν να εμπορεύονται τον θάνατο του πατέρα του (ΦΩΤΟ)


Εξοργισμένος είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με της συμπεριφορά πολλών μεγάλων πολιτικών μεταξύ αυτών και της γενικής συντονίστριας Βίκυ Νάκου. O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για έλλειψη πολιτικού ήθους και μάλιστα έχει πάρει την απόφαση να πετάξει έξω από την Νέα δημοκρατία όλους αυτούς που προσπάθησαν να εμπορευθούν τον θάνατο του πατέρα του για να κερδίσουν λίγη περισσότερη εύνοια και λίγους ακόμα ψήφους.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βαγγέλη Πλάκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την εκκαθάριση άμεσα.
Η ανάρτηση που έχει εξοργίσει περισσότερο από όλες πολύ κόσμο της Νεας Δημοκρατίες είναι της Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας /Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και γενική συντονίστρια Βορείου Ελλάδος Βασιλικής Νάκου που όχι μόνο έχει κάνει δεκάδες αναρτήσεις αποχαιρετισμού στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά έφτασε ακόμα και στο σημείο να δέχεται τα συλλυπητήρια πολλών στελεχών του κόμματος μέσω facebook παριστάνοντας ότι ήταν στενό συγγενικό πρόσωπο.
Η κίνηση που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι και ξεπέρασε κάθε όριο όπως φημολογείται, κάνοντας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει την απόφαση να την αποβάλει από το κόμμα και να τις αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες ήταν το γεγονός ότι έκλεινε ραντεβού και εμφανιζόταν σε συνεχώς σε διάφορα μμε για να καπηλευθεί πολιτικά το θάνατο του Κωσταντίνου Μητσοτάκη.
Αν και πολιτικά δεν συμφωνούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχεδόν πουθενά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η αποβολή τέτοιων πολιτικών παρασίτων επιβάλετε στις μέρες μας αν πραγματικά οι πολιτικοί μας θέλουν να χτίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: