ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Τι πιστεύουν οι γυναίκες για τους άντρες που έχουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και αδύναμης στύσης – Τους θεωρούν άντρες ή λιγότερο άντρες; Στοιχεία που σοκάρουν

Τι πιστεύουν οι γυναίκες για τους άντρες που έχουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και αδύναμης στύσης – Τους θεωρούν άντρες ή λιγότερο άντρες; Στοιχεία που σοκάρουν


April 28, 2017
232 Views
Κακά μαντάτα για περισσότερο από το 42% του αντρικού πληθυσμού σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Τόκιου. Ο καθηγητής σεξολογίας Rakito Toyoka μετά από έρευνα που πραγματοποίησε μαζί με την ομάδα φοιτητών του σε περισσότερες από 600 εξετασθείς γυναίκες και 4.000 επιπλέον που μελετήθηκαν οι συμπεριφορές τους από διαδικτυακή έρευνα και ερωτηματολόγια, παρουσίασε τα αποτελέσματα δημοσιεύοντας τα στο επιστημονικό περιοδικό σεξολογίας “British Journal of Sexual Medicine”.
Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες που ο σύντροφός τους – σύζυγός τους έχει προβλήματα στύσης απατούν πιο εύκολα και κατ εξακολούθηση. Για την ακρίβεια το απίστευτο ποσοστό του 70% άγγιξε το ποσοστό των γυναικών που είναι διατεθειμένες να απατήσουν τον άντρα τους αν έχει πρόβλημα στύσης. Σοκαριστικά ήταν το ποσοστό των γυναικών που έχουν ήδη απιστήσει και έχουν πάει με άλλον άντρα εξ’ αιτίας αυτού του προβλήματος. Ωστόσο υπάρχει ένα ποσοστό των γυναικών σύμφωνα με την έρευνα στο 6% που εκμεταλλεύονται αυτό το πρόβλημα για να δικαιολογήσουν την πράξη τους. Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες το ποσοστό των αντρών που πάσχουν από προβλήματα στύσης είναι περισσότερο από το 16% με 18% και μάλιστα σε χώρες που έχουν κρίση αυτό αυξάνεται ραγδαία. Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι περισσότεροι από το 50% των αντρών είχαν έστω και μία φορά εμπειρία δυσλειτουργίας στύσης.
Ένα ακόμα πρόβλημα που μαστίζει τον αντρικό πληθυσμό και ειδικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση. Σύμφωνα με την έρευνα του διδάκτορα καθηγητή Rakito Toyoka τα αποτελέσματα εδώ για τους άντρες είναι απολύτως καταστροφικά. Περισσότερο από το 82% των γυναικών δήλωσε ένας άντρας που ολοκληρώνει πιο γρήγορα κατά την διάρκεια της πράξεις και σε λιγότερο από 5 λεπτά είναι λιγότερο άντρας από κάποιον που μπορεί και έχει διάρκεια μεγαλύτερη από 20 λεπτά. Πρόωρη εκσπερμάτωση σύμφωνα με διεθνής επιστημονικές μελέτες θεωρείτε όταν ένας άντρας εκσπερματώνει σε λιγότερο από 3 με 5 λετπά και δεν έχει έρθει σε κορύφωση και οργασμό. Ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος έχει ακόμα ζωώδη όπως δήλωσε και ο ίδιος ο DR Toyoka είναι ότι περισσότερες από το 67% των γυναικών θα έψαχνε άλλον σύντροφο που να μπορούσε να τις ικανοποιεί και να έχει καλύτερη σεξουαλική απόδοση.
Η έρευνα είχε ως βάση την βόρεια Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ποσοστά να ποικίλουν ανάλογα με την φιλοσοφία και το βιοτικό επίπεδο του κάθε λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: