ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.

31 ΜΑΡ 2017

 Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος εκφράζει την κατηγορηματική της αντίθεση στο ξεπούλημα της 
ΔΕΗ, το οποίο δρομολογείται από την κυβέρνηση και τους δανειστές.Η εκποίηση της ΔΕΗ ήταν μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε στο λογαριασμό το «χαράτσι» οδηγώντας την εταιρεία σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 Υπενθυμίζουμε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ο ίδιος εκείνη ακριβώς την περίοδο  χαρακτήριζε το ξεπούλημα της εταιρείας ως «εθνικό έγκλημα που πρέπει να αποτραπεί» και σχετικά με το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ», καλούσε τους πολίτες να συγκροτήσουν ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο.

Ήταν την εποχή που από το Πνευματικό Κέντρο του Αμύνταιου είχε πει πως «μόνον ο ελληνικός λαός έχει αρμοδιότητα να πάρει μια τέτοια απόφαση». Οι συνταξιούχοι, λοιπόν, ως μέρος του Ελληνικού λαού αποφασίζουν πως η ΔΕΗ αποτελεί επιχείρηση στρατηγικού χαρακτήρα για την χώρα μας. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό που ανήκει στους Έλληνες πολίτες και όχι σε ιδιωτικές εταιρείες ξένων συμφερόντων που θα το εκμεταλλευτούν και θα κερδοσκοπήσουν.

Από το Γραφείο Τύπου της ΑΓΣΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: