ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Την ίδια μέρα που σκοτώνεται κόσμος στις ουρές για λίγο δωρεάν φασολάδα ο Τσίπρας και το ασκέρι του τρώνε γαρίδες και αστακούς στην Αίγινα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


February 27, 2017
6 Views
Την ίδια στιγμή που οι πολίτες αυτής της χώρας πεινάνε και στήνονται στις ουρές παίζοντας ξύλο για ένα πιάτο δωρεάν φασολάδα, λίγες ελιές και ένα κομμάτι λαγάνα ο αριστερός πρωθυπουργός μαζί με το ασκέρι του έκαναν τριήμερο στην Αίγινα τρώγοντας στην κυριολεξία το άμπακο.
Στο τραπέζι ήταν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και η οικογένεια του μαζί με την Περιστέρα. Στο πολυτελέστατο τραπέζι είχε γαρίδες, μύδια, αστακούς, γυαλιστερές, πολλά άλλα εκλεκτά πιάτα που δύσκολα πλέον οι άνθρωποι της χώρας μπορούν να γευτούν. Το κόστος του τραπεζιού με μία εκτίμηση μπορεί να έφτασε και τα 4.000 ευρώ προκύπτοντας και ένα ερώτημα. Τελικά τα αυτά πληρώθηκαν από το κράτος από τα ιδιωτικά τους πορτοφόλια που είναι και αρκετά γεμάτα.
Δείτε τις φωτοργαφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια: