ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Κρύβεται η Στεφανίδου άφαντη από το κανάλι ούτε στο σπίτι τη είναι η μαγκιόρα προπαγανδίστρια


Κρύβεται η Στεφανίδου άφαντη από το κανάλι ούτε στο σπίτι τη είναι η μαγκιόρα προπαγανδίστρια


Η αστυνομία ψάχνει για να συλλάβει την Τατιάνα Στεφανίδου μετά από εντολή του εισαγγελέα και μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.
Η μήνυση αφορά στη χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον κ. Λαγό να υποστηρίζει πως τον κατηγόρησε ότι έριχνε γροθιές ενώ στο βίντεο φαίνεται να εισβάλλει στο σχολείο του Περάματος αλλά να μην ρίχνει γροθιές σε κανένα.
Εκτός από τις κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος της γνωστής παρουσιάστριας έχει ξεσπάσει και μεγάλος σάλος για τον τρόπο τον οποίο έχει ασκήσει η ίδια και οι όμοιοί της το δημοσιογραφικό λειτούργημα φιμώνοντας αδιακρίτως οποιονδήποτε είχε αντίθετη γνώμη από αυτούς.
Η γνωστή δημοσιογράφος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές χωρίς ωστόσο να είναι ούτε στο κανάλι αλλά και ούτε στην οικία της όπου η αστυνομία επισκέφθηκε και δεν την βρήκε εκεί.
Προφανώς η κυρία Στεφανίδου κρύβεται από την αστυνομία για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: