ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ στον ΚΟΣΜΟ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ…

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ στον ΚΟΣΜΟ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ…


January 16, 2017
35 Views
Όλος ο κόσμος “υποκλίθηκε” στον καλύτερο πιλότο και πολεμιστή, που ρισκάρει τη ζωή του για την ασφάλεια της χώρας του. Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, τον Αύγουστο του 2016 κέρδισε το δίπλωμα του “1ου καλύτερου Πολεμιστή” του ΝΑΤΟ και μέχρι τώρα, ακόμα η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου.
“Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας”, ανέφερε ο 30χρονος χειριστής, που ανήκει στη 343 Μοίρα της Σούδας και κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας.
Όλη η Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός στον κόσμο νιώθει υπερήφανη για τα παλικάρια μας, που με πίστη και αγάπη για την πατρίδα αγωνίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: