ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!

ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!!!


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Αναμφίβολα η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Έχει εμφύλιο σπαραγμό μεταξύ οπαδών του Ερντογάν και αντιφρονούντων. Χιλιάδες στελέχη του στρατού, της αστυνομίας, των μυστικών υπηρεσιών και των κρατικών δομών παύτηκαν, φυλακίστηκαν, αυτοεξορίστηκαν ή δολοφονήθηκαν, Έχειεσωτερικό πόλεμο με τον στρατό του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν. Έχει εξωτερικό πόλεμο στη Συρία με τους Κούρδους και τον εθνικό στρατό της Δαμασκού. Ήδη στο Βόρειο Ιράκ, όπου εισέβαλε παράνομα, τα βρήκε σκούρα και υποχωρεί, ενώ δυνάμεις της είναι καθηλωμένες στην Υεμένη, όπου συμμετέχει στον πόλεμο ενάντια στην επαναστατική κυβέρνηση.Οι σχέσεις της με τον αραβικό κόσμο δεν είναι καλές, ούτε με τον ισλαμικό εξτρεμισμό πλέον. Οι σχέσεις της με ΗΠΑ, Ρωσία και Ε.Ε. είναιρευστές και δοκιμάζονται, ενώ με την Κίνα δεν είναι κι οι καλύτερες.
Ωστόσο το φασιστικό κράτος της Τουρκίας και η νεοναζιστική της κυβέρνηση έχουν μέσα σ’ αυτή τη λαίλαπα που προκάλεσε οεπεκτατικός μεγαλοϊδεατισμός τους έναν σύμμαχο, τον καρπαζοεισπράκτορα της περιοχής, την Ελλάδα, ή καλύτερα την πολιτική της ηγεσία. Αυτή δίνει τη δυνατότητα στον τελειωμένο Ερντογάν να λεονταρίζει σαν το ποντίκι που βρυχάται, με το να ανέχεται τις αναθεωρητικές του ρητορείες, τις απειλές και τις παραβιάσεις του.
Διπλωματικά το Κυπριακό πρέπει να παγώσει. ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. να δεσμευτούν ρητά σε μη επίθεση Τουρκίας κατά Ελλάδας και Κύπρου. Οι οικονομικές συναλλαγές με την Τουρκία να περιοριστούν στο μίνιμουμ για να σταματήσει να φεύγει αλόγιστα συνάλλαγμα στη γείτονα και ο δούρειος ίππος της «επενδυτικής» διείσδυσης των γειτόνων στη χώρα μας να διακοπεί. Το σημαντικότερο είναι η αμυντική, διπλωματική και στρατιωτική συνεργασία, με τη Σερβία και τη Βουλγαρία, στη βάση των κοινών προβλημάτων που έχουμε με την Τουρκία. Ειδικά τώρα που αναλαμβάνει καθήκοντα ως Πρόεδρος στη Σόφια ο στρατηγός Ρούμεν Ράντεφ.
Εδώ και μια δεκαετία έχουμε σταθερές απόψεις κατά της φασιστικής Τουρκίας. Η Ελλάδα χρειάζεται να παραδειγματιστεί από το αμυντικό μοντέλο της Κούβας, να είναι σε μόνιμη στρατιωτική και διπλωματική επαγρύπνηση απέναντι σ’ έναν πολεμοχαρή και μονίμως απειλητικό γείτονα. Έχει ανάγκη απόπαλλαϊκή άμυνα, από ευέλικτη και αποτελεσματική θητεία και των δύο φύλων, ανδρών και γυναικών, από συμμετοχή σε πυρηνικά προγράμματα, από μέτωπα αμυντικών συμμαχιών. Ειδάλλως κινδυνεύει από μη αναστρέψιμες εισβολές και καταλήψεις εδαφών.
Εάν η ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας έχει φροντίσει να θωρακίσει τις αμυντικές δομές και να ελέγξει την παρουσία τουρκοφρόνων στα νησιά, και δεν είναι απλές επικοινωνιακές εντυπώσεις, τότε ένα βήμα έχει γίνει.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 15/01/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: