ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Και γιατί ένα δημοψήφισμα στο ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή είναι τόσο κακό – Γιατί τα κανάλια το παρουσιάζουν τόσο τραγικό τι φοβούνται αφού όλες οι δημοσκοπήσεις τους λένε ότι το 89% θέλει Ευρώ

Και γιατί ένα δημοψήφισμα στο ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή είναι τόσο κακό – Γιατί τα κανάλια το παρουσιάζουν τόσο τραγικό τι φοβούνται αφού όλες οι δημοσκοπήσεις τους λένε ότι το 89% θέλει Ευρώ


January 31, 2017
55 Views
Για μία ακόμα φορά η εκστρατεία της προπαγάνδας καλά κρατεί. Εδώ και λίγες μέρες υπάρχει μία έντονη τρομοκράτηση του κόσμου στο ότι η Ελλάδα θα υποστεί το Grexit και ότι η κυβέρνηση συζητάει για δημοψήφισμα και όλο αυτό παρουσιάζεται ώς καταστροφικό για την χώρα.
Ωραία μέχρι σήμερα είδαμε μόνο την μία όψης του νομίσματος. Δηλαδή το ευρώ και μάλιστα όχι απλά το ευρώ αλλά το ” πας η θυσία ευρώ”, και έχουμε υποστεί τον μεγαλύτερο βιασμό που έχει υποστεί ποτέ λαός. Η οικονομική καταστροφή πλέον είναι ανυπολόγιστη περισσότεροι και οι άνεργοι ξεπερνάνε το 1.000.000 και αυτό κάποιοι το λένε “πάλι καλά”, και μάλιστα σου λένε ότι αν πας στην δραχμή θα καταστραφείς λες και τώρα δεν έχεις καταστραφεί.
Όλα τα κανάλια μέρα νύχτα σου ταΐζουν το κουτόχορτο και υπάρχουν μερικοί που το κατεβάζουν αμάσητο. Μα καλά τώρα υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ακόμα στην σωτηρία της χώρας εντός του ευρώ και μάλιστα σαν ισότιμο μέλος της ΕΕ.
Επίσης κάθε μέρα τα κανάλια παρουσιάζουν ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα σε ερώτημα ευρώ η δραχμή λάθος. Γιατί; Μήπως γιατί φοβούνται το αποτέλεσμα όπως το προηγούμενο; Το προνόμιο στην δημοκρατία είναι όταν ρωτάς τον λαό για κάτι και εγώ είμαι σίγουρος ότι με 70+% η δραχμή θα κερδίσει όπως ήμουν και με το ναι όχι. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα είμαστε μέσα στο ευρώ που μη σώσει και είμαστε αλλά αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τηρηθεί και εκτελεστεί ώς απόφαση από τον λαό από την εκάστοτε κυβέρνηση. Η κυβερνήσεις μας μας πουλάνε και όχι οι απαντήσεις του λαού όπως ακριβώς έκανε ο Τσίπρας με το προηγούμενο δημοψήφισμα.
Άρα θέλω ένα δημοψήφισμα και δεν το φοβάμαι και ας είναι το ερώτημα ευρώ η δραχμή για να δούμε και πραγματικά τελικά τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος, γιατί όλοι επικαλούνται τον λαό αλλά στην πράξη κανείς δεν προσφεύγει σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: