ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ασχημη τροπή παίρνει η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» για την Τουρκία .

000

Ασχημη τροπή παίρνει η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» για την Τουρκία .


Ο ISIS πριν λίγο ανακοίνωσε πως έχει αιχμαλωτίσει δύο Τούρκους στρατιώτες δυτικά της Al-Bab και θα δώσει πλάνα με αποκεφαλισμούς. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει εμπλοκή μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας. Οι δύο τηλεφωνικές συνομιλίες Β.Πούτιν-Ρ Τ.Ερντογάν ίσως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα για τον «Σουλτάνο».
H Toυρκία «αιμορραγεί» συνεχώς καθώς έχει βρεθεί να έχει απέναντι ISIS, Κούρδους και συριακό Στρατό. Oι τουρκικές δυνάμεις αμύνονται και έχουν αναπτύξει μέσα στο έδαφος της Συρίας A/K πυροβόλα T-155 Firtina και ΠΕΠ Τ-122 εμβέλειας 35 χλμ.
Σα να μην έφτανε αυτό για τον Ερντογάν στοιχεία πυροβολικού του στρατού της Συρίας παρείχαν υποστήριξη στους Κούρδους (δείτε το βίντεο παρακάτω) στο χωριό Jubah 13χλμ δυτικά της Al-Bab.
Ταυτόχρονα οι Ρ.Τ.Ερντογάν δέχεται τις πρώτες επικρίσεις στο εσωτερικό του για την επιλογή να εμπλακεί η Τουρκία στο βάλτο της Συρίας.
Ο Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνεται όμως πως δεν καταλαβαίνει και προχώρησε σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις.
Είπε ότι σκοπός της τουρκικής εισβολής στη Συρία είναι να «τελειώσει» τον πρόεδρο της Συρίας, Μ.Ασαντ.
«Κατά την εκτίμηση μου σχεδόν 1 εκατ. άνθρωποι έχουν πεθάνει στη Συρία. Αυτοί οι σκοτωμοί συνεχίζονται χωρίς εξαίρεση για παιδιά, γυναίκες και άνδρες. Που είναι τα Ηνωμένα Έθνη; Τι κάνουν; Είναι στο Ιράκ; Όχι. Δείξαμε υπομονή αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και γι αυτό μπήκαμε στη Συρία με τον FSA» τόνισε ο Ερντογάν για ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ:
«Γιατί μπήκαμε; Δεν μπήκαμε για την συριακή γη. Μπήκαμε για να σταματήσουμε τον τύραννο Άσαντ που τρομοκρατεί με το κράτος τρομοκράτη. Δεν μπήκαμε για άλλο λόγο» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: