ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Διπλό φονικό για αμύθητη κληρονομιά

30 ΣΕΠ 2016

 Οι Aρχές τον θεωρούν ύποπτο για τον φόνο του παππού του και τον πνιγμό της μητέρας του σε ένα περίεργο ναυάγιο 
Από τον Μιχάλη Λαγάνη

Επιζών ναυαγός με αστείρευτη δύναμη ψυχής και θέλησης ή παρανοϊκός δολοφόνος της μητέρας και του ζάπλουτου Ελληνοαμερικανού παππού του, από τους οποίους κληρονόμησε αμύθητη περιουσία;
Η απίστευτη ιστορία του Νέιθαν Κάρμαν, ο οποίος βρέθηκε σώος πάνω σε μια σωσίβια λέμβο, μία εβδομάδα μετά το ναυάγιο του ιστιοφόρου στο οποίο επέβαινε μαζί με την αγνοούμενη μητέρα του, διχάζει την κοινή γνώμη και αποτελεί κεντρικό θέμα στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.
Ο 22χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή από την ακτοφυλακή της Μασαχουσέτης σε σχετικά καλή κατάσταση, παρά τις κακουχίες που -όπως υποστηρίζει- πέρασε, υπήρξε ύποπτος για την ανεξιχνίαστη έως σήμερα δολοφονία του πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού παππού του, Τζον Τσάκαλος, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός από πυροβόλο όπλο μέσα στο σπίτι του, στο Κονέκτικαντ, το 2013. Οταν δηλαδή ο Νέιθαν ήταν 19 χρόνων.
Ενα έγκλημα για το οποίο δεν λογοδότησε ποτέ κανείς, παρά το γεγονός ότι από την αρχή οι υποψίες των αστυνομικών είχαν στραφεί γύρω από τον εγγονό του. 
Τώρα, εκείνη η... ξεχασμένη υπόθεση ξανάρχεται στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο του ιστιοφόρου της οικογένειας του νεαρού, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πνίγηκε η μητέρα του, Λίντα Κάρμαν, μοναδική κληρονόμος του Ελληνοαμερικανού κτηματομεσίτη, με περιουσία που υπολογίζεται σε πάνω από 42 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: