ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Bόμβα με τον δολοφονικό σκάφος στην Αίγινα – Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες και τα δακτυλικά αποτυπώματα – Ποιος ήταν ο φονιάς οδηγός…;

aigina skafos


Μία αποκάλυψη-«βόμβα» κάνει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» καθώς φέρνει στη δημοσιότητα το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας για την τραγωδία στην Αίγινα. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του Λυκουρέζου στο τιμόνι του ταχύπλοου!
Συγκεκριμένα δύο ημέρες μετά την τραγωδία της Αίγινας κι ενώ το Duende που σκόρπισε το θάνατο ήταν εκτεθειμένο στο λιμάνι του νησιού, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας Αττικής μετέβη στο σκάφος και ερεύνησε για δακτυλικά αποτυπώματα στο τιμόνι και τα χειριστήρια.

1 σχόλιο:

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΩΣ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.