ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΝΔ....ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤAI

31 ΑΥΓ 2016

Είναι να απορεί κανείς με την επικοινωνιακή τακτική  της ΝΔ...Τα θέματα ""σκάνε"" το ένα μετά το άλλο και αυτοί είναι στον "" κόσμο"" τους.

Για παράδειγμα ποια είναι  η θέση της κεντροδεξιάς παράταξης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών?? ...Έχει καταλάβει κανείς???.. Η θέση της συνεχώς αλλάζει με αποτέλεσμα ουδείς να  καταλαβαίνει τι ακριβώς θα πράξει  αν γίνει κυβέρνηση.Το κερασάκι στην τούρτα (στο θέμα αυτό) ήρθε σήμερα από τον κ. Κύρτσο ο οποίος εξέφρασε και αυτός μια άλλη άποψη..την δική του άποψη.
Όμως δεν είναι μόνο το θέμα των τηλεοπτικών αδειών...
Βγήκε για παράδειγμα ο κ. Φίλης και ζήτησε από τα κόμματα να του γνωστοποιήσουν ποιους εκπαιδευτικούς έχουν αποσπασμένους.Σχετική λίστα απέστειλε μόνο το ποτάμι ενώ η ΝΔ φρόντισε άμεσα να συμμορφωθεί με τον Φίλη και ανακάλεσε  τις αποσπάσεις όλων των εκπαιδευτικών που έχει στο κόμμα...
Οι  βουλευτές βέβαια αγνόησαν"" τις επιταγές ""του κ. Φίλη ακόμη και αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ..Αντί λοιπόν η ΝΔ να προβάλει το θέμα φρόντισε να το αποσιωπήσει.
Βέβαια η ΝΔ δεν έβγαλε και κανένα δελτίο τύπου για την παραχώρηση της Αρχαίας Ολυμπίας στον Σώρρα και στους οπαδούς του.
Ούτε βέβαια την παραίτηση του υπουργού ζήτησε, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που με σκληρή ανακοίνωση του κ. Κατρίνη  χαρακτήρισε με ως ''ΑΙΔΩ"' την παραχώρηση του δημοφιλούς αρχαιολογικού χώρου στον Σώρρα. 
Αυτά είναι μερικά παραδείγματα για τα επικοινωνιακά κενά που παρουσιάζει η ΝΔ .
Μία ΝΔ που δείχνει ότι  βρίσκεται σε "επικοινωνιακή σύγχυση""  ακολουθώντας  την"" στρατηγική"" του επικοινωνιακού αλαλούμ...Ο Θεός να τους ΦΩΤΙΣΕΙ και να βελτιωθούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: