ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Στουρνάρας: Μεταρρυθμίσεις και τουρισμός θα βγάλουν τη χώρα από την ύφεση


Αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, εμφανίζεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος προβλέπει ότι η χρονιά θα κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα 1,3% έναντι του αρχικού στόχου 0,5% του ΑΕΠ.
 Menelaos Myrillas / SOOC

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Στουρνάρας, εκτιμά ότι η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και τουρισμός θα βγάλουν τη χώρα από την ύφεση

"Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη λιτότητα θα πρέπει να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές", υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο ρυθμός της ανάπτυξης θα κριθεί από την ταχύτητα εφαρμογής των δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων, την αποκατάσταση της ρευστότητας και την έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Παράλληλα, ο Έλληνας κεντρικός τραπεζίτης εκτιμά πως «ο δημοσιονομικός σκόπελος ξεπεράστηκε για το 2016» και η οικονομία δεν απειλείται από την ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: