ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η αποκάλυψη για την Ρένα Βλαχοπούλου που θα σας σοκάρει και γνώριζαν λίγοι (ΒΙΝΤΕΟ)

vlaxopoulou





July 31, 2016
17 Views
Σαν χθες, 29 Ιουλίου του 2004, η Ρένα Βλαχοπούλου έφυγε από τη ζωή. Η ιστορία της μοιάζει με παραμύθι, αλλά ξεκίνησε σαν εφιάλτης. Οι γονείς της σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς της Κέρκυρας, ενώ πρώτα είχαν ζήσει έναν έρωτα κόντρα στα αυστηρά ήθη της εποχής. Το κοινό την αγάπησε, αλλά παρέμεινε πάντα προσιτή. Λάτρευε το ψάρεμα, τη μαγειρική και το χαρτάκι με τους φίλους της. Είχε μόνο έναν καημό, ότι δεν απέκτησε παιδιά, αφού έκανε πολλές εκτρώσεις.
Με αφορμή τα δώδεκα χρόνια μετά το θάνατο της, η κάμερα της εκπομπής Καλά Καθούμενα συνάντησε τον πιστό και καλό της φίλο, Μάκη Δελαπόρτα, για να μιλήσει για τις αγαπημένες συνήθειες της ηθοποιού. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Της άρεσε πάρα πολύ να ψαρεύει, δεν το ήξερε πολύς κόσμος αυτό. Ήταν δεινός ψαράς. Μια μέρα μου λέει θα πάμε για ψάρεμα στη Βάρκιζα. Πάμε και βγάζει ένα προφυλακτικό και το κόβει σε κομματάκια και το έβαλε σαν δόλωμα. Της λέω “τι κάνεις; Θα μας δει και ο κόσμος” και μου λέει “Βρε τρελέ, είσαι καλά; Αυτό έχει φωσφόρο. Το βάζεις στο αγκίστρι, το ψάρι μέσα και τσιμπάνε”. Και έβγαλε κιλά ψάρια εκείνη την ημέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: