ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΤΟ 2029 ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ

31 ΙΟΥΛ 2016

Ο Ray Kurzweil, ένας σύγχρονος "μάντης" για το μέλλον της τεχνολογίας, υποστήριξε ότι οι υπολογιστές θα διαθέτουν ανώτερη ευφυία από τους ανθρώπους μέχρι το 2029.

Μέχρι, τότε, σύμφωνα με τον Kurzweil, οι μηχανές θα διαθέτουν συναισθήματα και... προσωπικότητα. «Όταν λέω ότι θα φτάσουν οι υπολογιστές την ανθρώπινη νοημοσύνη, δεν μιλώ για νοημοσύνη με βάση τη λογική», ανέφερε σε event στη Νέα Υόρκη. «Εννοώ ότι θα αστειεύονται, θα αγαπούν. Η νοημοσύνη τους θα εκφράζεται αντίστοιχα με την ανθρώπινη». Ο μελλοντολόγος Ray Kurzweil, ανέπτυξε τη δική του προσέγγιση για την εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, μιλώντας σε πάνελ μαζί με τον αστροφυσικό Neil deGrasse Tyson, αναφέρει δημοσίευμα του CNN.
 Στην ερώτηση του Tyson σχετικά με το πότε θα καταφέρουν οι υπολογιστές να γράψουν ένα μυθιστόρημα «άξιο για Νόμπελ», ο Kurzweil υποστήριξε ότι αυτό θα έρθει ως αποτέλεσμα της συνεργασίας ανθρώπων και μηχανών, όταν ο εγκέφαλός μας θα μπορεί να συνδέεται απευθείας με το Διαδίκτυο, μέσω της νανοτεχνολογίας.
O Ray Kurzweil είναι εφευρέτης, ενώ κεντρικό θέμα στα βιβλία του είναι η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης και το μέλλον της συνύπαρξης ανθρώπου και μηχανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: