ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Επιστολή διαμαρτυρίας της COSCO για το νομοσχέδιο πώλησης του ΟΛΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έστειλε η κινεζική εταιρεία Cosco, που υποστηρίζει ότι το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ έχει επτά σημαντικές μονομερείς αλλαγές σε σχέση με τη σύμβαση παραχώρησης που υπεγράφη μεταξύ COSCO και ΤΑΙΠΕΔ τον Απρίλιο
 Nikos Libertas / SOOC
Στην επιστολή της η κινεζική εταιρεία ζητά  την αποκατάσταση του κατατεθέντος κυρωτικού νόμου στα συμφωνηθέντα με το ελληνικό δημόσιο με τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως και απολύτως σε αυτά χωρίς να τα τροποποιεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Απαριθμεί μάλιστα τις επτά διαφορές που έχει εντοπίσει σε σχέση με τη Σύμβαση Παραχώρησης, ενώ τονίζει ότι οι αλλαγές «δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να  γίνουν αποδεκτές». Επίσης ζητάει να ενημερωθεί σχετικά ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη εγκρίθηκε με ευρύτερη πλειοψηφία η Σύμβαση Παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco απότ ην αρμόδια Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής. Υπέρ ψηφίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων, ενώ η Ν.Δ. επιφυλάχθηκε και καταψηφίζουν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Την Πέμπτη θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς ψήφιση.

Το TPP έχει αποκαλύψει από τον Δεκέμβριο ολόκληρη τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Cosco και τις σημαντικότερες ρυθμίσεις της. Δείτε σχετικά εδώ. 

Ολόκληρη η επιστολή της Cosco





Δεν υπάρχουν σχόλια: