ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Σαλαμίνα – Παραλίες από τον τουριστικό Οδηγό ??


Σαλαμίνα – Παραλίες


Οι νότιες παραλίες στη Σαλαμίνα είναι όμορφες, καθαρές και προσφέρονται για κολύμπι και για ψάρεμα. Η πρόσβαση στις παραλίες είναι εύκολη με αυτοκίνητο, με το ΚΤΕΛ Σαλαμίνας αλλά και με σκάφος.ΚανάκιαΤα κανάκια είναι μια από τις πιο γνώστες παραλίες στη Σαλαμίνα. Λίγο απομακρυσμένη αλλά με μια υπέροχη διαδρομή στο δάσος που οδηγεί σε αυτή, η παραλία κανάκια γεμίζει κόσμο στις καλοκαιρινές διακοπές.
Σαλαμίνα - Κανάκια
Σαλαμίνα – Κανάκια


Η παραλία κανάκια στην Σαλαμίνα είναι μία σχετικά απομακρυσμένη παραλία και για να την προσεγγίσει κανείς περνάει απο μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο δάσος με ωραία θέα. Η παραλία έχει πολύ ωραία θάλασσα με καθαρά νερά και ένα πολύ όμορφο φυσικό περιβάλλον.
Όλο το καλοκαίρι τα σαββατοκύριακα συγκεντρώνονται στην συγκεκριμένη πλαζ πάρα πολλοί επισκέπτες, εφόσον η παραλία αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του στο νησί και η Σαλαμίνα βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί που κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους και απολαμβάνουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία καθημερινά στην παραλία κανάκια.
Ακτή Καραΐσκάκη
Η ακτή Καραΐσκάκη αποτελεί ένα φωτογραφικό τοπίο στη Σαλαμίνα. Η παραλία είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού και ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.
Σαλαμίνα - ακτή Καραϊσκάκη
Σαλαμίνα – ακτή Καραΐσκάκη


Η ακτή Καραΐσκάκη είναι μία από τις πιο γοητευτικές παραλίες στη Σαλαμίνα. Αυτός ο παραλιακός δρόμος οδηγεί στα παλούκια όπου είναι εγκατεστημένος ο ναύσταθμος από το 1881. Η παραλία Καραϊσκάκη έχει μεγάλα φοινικόδεντρα που ξεπροβάλλουν σε όλο της το μήκος, καθαρά νερά και καθαρό κουφετένιο βότσαλο. Η ακτή Καραϊσκάκη είναι ιδανική για μια ρομαντική βόλτα αλλά και για μπάνιο και ηλιοθεραπεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η παραλία αυτή αποτελεί την πιο φωτογραφική πλευρά του νησιού και προτείνεται να την επισκεφτείτε στις διακοπές ή στα ταξίδια σας στη Σαλαμίνα.
Μπατσί
Το Μπατσί είναι μια από τις πιο ωραίες παραλίες στη Σαλαμίνα. Είναι μια αμμώδης παραλία σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και προτείνεται για ένα χαλαρό μπάνιο στις καλοκαιρινές διακοπές σας στο νησί.
Σαλαμίνα - Μπάτσι
Σαλαμίνα – Μπατσί


Η παραλία Μπατσί στη Σαλαμίνα βρίσκεται ουσιαστικά κάτω ακριβώς από έναν πελώριο βράχο. Το τοπίο είναι μοναδικό και σε συνδυασμό με την αμμώδη παραλία δημιουργεί μία εικόνα σπάνιας ομορφιάς. Η παραλία Μπατσί διαθέτει καθαρά γαλάζια νερά που είναι ιδανικά για κολύμπι. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη φυσική παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να κάνετε ηλιοθεραπεία στην υπέροχη αμμουδιά της παραλίας.
Σε όσους επισκεφτούν τη Σαλαμίνα το καλοκαίρι για διακοπές, η παραλία Μπάτσι προτείνεται ανεπιφύλακτα και είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.
Κακή Βίγλα
Ο όρμος κακή Βίγλα είναι ένα ιδιαίτερο τοπίο ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς και βρίσκεται στο νησί Σαλαμίνα. Στον ο όρμο κακή Βίγλα απολαμβάνετε το ελεύθερο μπάνιο και τις βουτιές στις διακοπές σας στη Σαλαμίνα.
Σαλαμίνα - Κακή Βίγλα
Σαλαμίνα – Κακή Βίγλα


Ο όρμος κακή βίγλα είναι μία περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς που βρίσκεται στη Σαλαμίνα. Το πράσινο τοπίο που περιβάλει την παραλία δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα στον επισκέπτη. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το ελεύθερο μπάνιο, την ηλιοθεραπεία, τις βουτιές αλλά και την ελεύθερη κατάδυση στις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Σαλαμίνα.
Στο νησί Σαλαμίνα ο όρμος κακή βίγλα αποτελεί πολύ καλό προορισμό για αυτούς που τους αρέσουν τα διαφορετικά τοπία με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά.
Σελήνια
Τα Σελήνια είναι ένας μικρός γραφικός οικισμός στη Σαλαμίνα ο όποιος διαθέτει και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στα Σελήνια υπάρχει μια πολύ όμορφη παραλία.
Σαλαμίνα - Σελήνια
Σαλαμίνα – Σελήνια


Στη Σαλαμίνα τα σελήνια είναι ένας δημοφιλής παραθαλάσσιος οικισμός στο νότιο τμήμα του νησιού. Στα σελήνια θα βρείτε μία πολύ όμορφη αμμώδη παραλία όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε το μπάνιο στις διακοπές σας το καλοκαίρι στις διακοπές σας. Τα σελήνια είναι μια από τις ήσυχες και οργανωμένες παραλίες στη Σαλαμίνα. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε μαγαζιά αλλά και πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Η παραλία σελήνια στη Σαλαμίνα είναι μια υπέροχη παραλία και η περιοχή γύρω απο αυτή είναι οργανωμένη και μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες στις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Αιάντειο
Η παραλία Αιάντειο στη Σαλαμίνα είναι μια αμμώδης οργανωμένη παραλία. Γύρω από τη γνωστή παραλία Αιάντειο θα βρείτε μαγαζιά, ταβέρνες, μπαράκια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Σαλαμίνα - Αιάντιο
Σαλαμίνα – Αιάντιο


Στη Σαλαμίνα η παραλία Αιάντειο είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Σαλαμίνας με αμμώδη καθαρά νερά και πολύ οργανωμένη. Στην παραλία θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες για να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Στην περιοχή λειτουργεί μεγάλος αριθμός από ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ψαροταβέρνες και μπαράκια. Στο Αιάντιο θα βρείτε ότι χρειάζεστε κάθε στιγμή κατά την παραμονή σας στην παραλία, θα διασκεδάσετε και θα χαλαρώσετε.
Σε μικρή απόσταση από την παραλία Αιάντιο στη Σαλαμίνα, βρίσκονται οι εξίσου όμορφες παραλίες Κολώνες, Κανάκια και Περιστέρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: