ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Αβέβαιο το Eurogroup της Πέμπτης, σύμφωνα με Σόιμπλε

«Δεν ξέρω αν θα συναντηθούμε την Πέμπτη. Ακόμη εργαζόμαστε επ’αυτού», σημείωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης στο Βερολίνο κι ενώ οι συζητήσεις κυβέρνησης και θεσμών για το πακέτο των πρόσθετων μέτρων βρίσκονται σε εξέλιξη

 Aris Oikonomou / SOOC

Όπως επισήμανε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Annika Breidhardt, μετά από τις συζητήσεις στο Eurogroup την προηγούμενη Παρασκευή, οι επικεφαλής της αποστολής έχουν τώρα επιστρέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, με στόχο να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό, επεσήμανε.

«Αναφορικά με το εάν θα διεξαχθεί Eurogroup την Πέμπτη, νομίζω ότι ακούσατε τι είπε ο πρόεδρος του Eurogroup την περασμένη Παρασκευή. Δήλωσε ότι (θα γίνει) εάν σημειωθεί επαρκής πρόοδος. Επομένως, δεν είμαστε εμείς που θα επιβεβαιώσουμε την διενέργεια ενός Eurogroup. Αυτό θα το κάνει ο πρόεδρος του Eurogroup», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Breidthardt δήλωσε πως οι συζητήσεις για τα προληπτικά μέτρα είναι προφανώς σε εξέλιξη, επομένως «το να σχολιάσουμε τις όποιες λεπτομέρειες των μέτρων αυτών, θα ήταν απλώς για να διασφαλίσουμε τους πιστωτές και τους επενδυτές, και να καταστήσουμε σίγουρο ότι οι συμφωνηθέντες στόχοι θα είναι εφικτοί, είναι εφικτοί -και αυτό είναι πρόωρο να το κάνουμε σε αυτό το σημείο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: