ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ – MAKEΛΕΙΟ Στο Λιμάνι Του Πειραιά Με Τους ΛΑΘΡΟ! Βγήκαν Τα Χατζάρια! Πλακώθηκαν Στα Κλωτσομπουνίδια Σύριοι Και Αφγανοί! Τέσσερις Τραυματίες… ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η Κατάσταση!AΠΟΥΣΑ Η ΕΛ.ΑΣ! ΔΕΙΤΕ Τι Έγινε!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

syrioi aufganoi ksulo


Σοβαρά επεισόδια…
Τελικά, μετά από αρκετή ώρα έφθασαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στην αρχή αναπτύχθηκαν περιμετρικά του χώρου όπου ήταν σε εξέλιξη οι συγκρούσεις και στη συνέχεια πλησίασαν προκειμένου να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.
Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες. Μία γυναίκα μάλιστα μεταφέρθηκε με ταξί σε νοσοκομεία, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν έγινε. Αφγανοί πείραξαν μια Σύρια και ξέσπασαν ταραχές στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τις μάχες σώμα με σώμα ακολούθησε πετροπόλεμος με πρώτο απολογισμό τέσσερις τραυματίες.
Βγήκαν τα μαχαίρια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ λαθρομεταναστών και πιο συγκεκριμένα στην Πύλη Ε2.
Σύριοι και Αφγανοι τσακώθηκαν μεταξύ τους , έπαιξαν ξύλο, έβγαλαν μαχαίρια και ένας τραυματίστηκε.
Εντύπωση προκαλεί η απουσία της ΕΛ.ΑΣ.
Ερχονται τα χειρότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: