ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Κουρουμπλής: Λάθος η επιλογή Τσίπρα να αρνείται τα πάντα ως αντιπολίτευση

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να αρνείται τα πάντα όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση «δεν ήταν η καλύτερη», σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, που εμφανίστηκε σίγουρος ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015
Αν όχι εσύ, ποιος;
Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο εγχείρημα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις. Γιατί το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δικαίωμα στη δημοκρατία. Αν δεν το στηρίξεις εσύ ποιος θα το κάνει;
 Nikos Libertas / SOOC

«Το ότι ένας ηγέτης αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που έχει απέναντι σε έναν λαό έχει μια τέτοια τοποθέτηση και αναζητά μια συνεννόηση σε μείζοντα ζητήματα, δείχνει την ευθύνη που έχει ο άνθρωπος αυτός για την πατρίδα του και την κοινωνία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο Mega, συμπληρώνοντας ότι ο λαός θα κρίνει τόσο την κίνηση Τσίπρα όσο και την άρνηση της αντιπολίτευσης να συνδράμει.



Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων δυνάμεων στην κυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως όταν κάποιος αναζητά τη συνεννόηση δεν σημαίνει ότι αυτόματα πρέπει να συμμετέχει κάποιος άλλος στην κυβέρνηση. Τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι σίγουρο ότι βουλευτές όπως ο κ. Παναγούλης «δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση».

Όσον αφορά το ζήτημα του ασφαλιστικού, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «δεν έχει καταλήξει ακόμα» και ότι «η συζήτηση πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια και όχι με κοντόφθαλμες επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: