ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το Ισραήλ αναστέλλει τις διπλωματικές επαφές με την Ε.Ε για το παλαιστινιακό


Το Ισραήλ αποφάσισε να αναστείλει κάθε διπλωματική επαφή με θεσμούς της Ε.Ε για το παλαιστινιακό, ως αντίποινα για την απόφαση της Κομισιόν να φέρουν ειδική σήμανση τα προϊόντα που εξάγονται από τους εβραϊκούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015
Αν όχι εσύ, ποιος;
Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο εγχείρημα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις. Γιατί το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δικαίωμα στη δημοκρατία. Αν δεν το στηρίξεις εσύ ποιος θα το κάνει;
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΞ της χώρας, επικεφαλής του οποίου είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, αναφέρεται ότι «έως ότου ολοκληρωθεί η επαναξιολόγηση, ο πρωθυπουργός διέταξε την αναστολή των διπλωματικών επαφών με την ΕΕ και τους εκπροσώπους της επί αυτού του θέματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Κομισιόν ενέκρινε προ ημερών την οδηγία για ειδική σήμανση σε προϊόντα που παράγονται από εβραϊκούς οικισμούς στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη. Οι Βρυξέλλες επιμένουν πως η απόφαση είναι «τεχνική, όχι πολιτική», όμως το Ισραήλ την χαρακτήρισε «συγκεκαλυμμένο αντισημιτισμό» καταδικάζοντάς την ως «ανταμοιβή της παλαιστινιακής βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: