ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΓΙΟΚ ???



Σήμερα  στις 23.59΄΄ λήγει ο χρόνος για να  καταθέσετε  τον  Προϋπολογισμό  του 2015 και εσείς ούτε φωνή ούτε ακρόαση  τη συμβαίνει ,,,,,,.   Είσαστε ο μοναδικός  Δήμος στην Ελλάδα που δεν έχει  Προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα  με τα συσσωρευμένα χρέη  που έχετε ούτε και του χρόνου 
το 2016  θα μπορέσετε  να κλείσετε  Προϋπολογισμό, ποιανού Συμφέροντα εξυπηρετείτε
η'' Σκέφτεσθε   να τα παρατήσετε  και να φύγετε  Με το Κεφάλι Ψηλά Λέγοντας Κύριοι  ΑΠΟΤΎΧΑΜΕ,  Ελάτε όλοι μαζί να σώσουμε την Σαλαμίνα.

Ποιος  είναι ο απολογισμός του έργου σας, από την ημέρα που έχετε αναλάβει την Διοίκηση  του  Δήμου , Ο σύμβουλος σας  το μόνο που μπορεί και κάνει είναι να σας  ολισθαίνει  από το ένα λάθος στο άλλο,  σε ένα πράγμα παίρνετε άριστα στη δίωξη  εναντίων του πρώην Δημάρχου  με δόλιο  τρόπο,  και το ποθητό αποτέλεσμα να μην το έχετε   ( την καταδίκη ) τουναντίον ΑΘΩΏΝΕΤΑΙ  με αποτέλεσμα να γίνεται Ήρωας στα μάτια των Κατοίκων της Σαλαμίνας.

Το ότι είμαστε  μια κατηγορία  πάνω  από τσαντίρια  οφείλετε  σε εσάς  Σκουπίδια όλη η Περιφέρεια  παντού πεταμένα άχρηστα πράγματα  80% οφείλετε στον Δήμο και 20% σε εμάς τους ασυνείδητους 
και χωρίς παιδεία ανθρώπους.

Δηλαδή ποιο φτηνά στοιχίζει  ο εργολάβος  η'' να επισκευάσετε  του Δήμου τα Εργαλεία  και να δουλέψουν οι υπάλληλοι του Δήμου. . 

Τα Αποτελέσματά  τής Δική σας  Διοίκησης

ΚΥΝΌΣΟΥΡΑ  ΓΙΟΚ   --- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015  ΓΙΟΚ --   ΕΥΔΑΠ   ΕΚΕΊ  ΘΑ  ΠΝΙΓΕΊ
ΌΛΟ  ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ   ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΆΤΕ --     ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ   ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΊΟ       ΓΙΟΚ ---   ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΈΡΧΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ  Η ΕΠΙΤΗΡΉΣΕΙ ???????

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ  ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ  


   
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: