ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα ολιγόλεπτη συνάντηση Ομπάμα – Τσίπρα. Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες


OBAMA RECEPTION

Μετά το «Good job» (καλή δουλειά) που απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον Αλέξη Τσίπρα κατά κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε ο γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στη Νέα Υόρκη, οι δύο άνδρες είχαν εκ νέου μια σύντομη και εγκάρδια, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση.
Η συνάντηση, διάρκειας τριών λεπτών, έγινε «στα όρθια» στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος προς τιμήν των ηγετών κρατών και κυβερνήσεων στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Μπαράκ Ομπάμα συνέστησε τον Αλέξη Τσίπρα στη σύζυγό του λέγοντας ότι έχει κερδίσει απανωτά τις τελευταίες εκλογές. Επίσης συστήθηκαν μεταξύ τους και οι σύζυγοι των δύο ηγετών.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Mega, ο οποίος επικαλείται κυβερνητική πηγή, η συζήτηση των δύο ανδρών στράφηκε στην πολιτική και η αμερικανική πλευρά φαίνεται ότι έχει τη βούληση να στηρίξει την Ελλάδα τόσο στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων όσο και στην επαναφορά της στην ανάπτυξη και στο θέμα του χρέους.
Η ίδια πηγή δήλωσε ότι η τρίλεπτη συζήτηση περιλάμβανε το προσφυγικό και το Κυπριακό, ενώ σε ένα πιο ελαφρύ τόνο ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε στον κ. Τσίπρα ότι κάποιοι φίλοι του πηγαίνουν συχνά διακοπές στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: