ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

«Οχι» από Τσίπρα, Μιχαλολιάκο και Καμμένο στο συμβούλιο αρχηγών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Αρνητική ήταν η απάντηση των κ.κ.Τσίπρα, Μιχαλολιάκο και Καμμένο στον κύκλο τηλεφωνικών επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να διαπιστωθεί η στάση τους έναντι ενδεχόμενης σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των διερευνητικών εντολών.


Ο κ. Παυλόπουλος δημοσιοποίησε όπως αναμενόνταν, με επίσημη ανακοίνωσή του, τους λόγους της μη σύγκλησης του, καθώς και την έναρξη της διαδικασίας για την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό την κ. Βασιλική Θάνου. Με δεδομένο το γεγονός ότι, μετά την λήξη της θητείας των Προέδρων των ως άνω τριών Ανώτατων Δικαστηρίων, μόνον η θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου έχει πληρωθεί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποχρεούται ν’ αναθέσει την εντολή, για τον σχηματισμό Κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής προκειμένου να διενεργήσει εκλογές.
Η ανώτατη δικαστικός κ. Βασιλική Θάνου θα ορκιστεί υπηρεσιακή πρωθυπουργός απόψε στις 20:00 και η κυβέρνησή της, η σύνθεση της οποίας βρίσκεται υπό διαμόρφωση με αρκετά ονόματα να έχουν ήδη γίνει γνωστά, θα ορκιστεί αύριο σε ώρα που θα καθορισθεί ύστερα από συνεννόηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της νέας Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: