ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Απολογισμός πεπραγμένων ή άκριτη έναρξη της προεκλογικής περιόδου;



Αναρτήθηκε από 
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακάμψει η παρούσα δημοτική αρχή ξεκίνησεπρόωρα και άκριτα την προεκλογική της περίοδο, ασθμαίνουσα βλέπει καθημερινά να χάνει το παιχνίδι κυρίως στην περιφέρεια.
Σου λέει τους συλλόγους που διψάν για ενημέρωση μόνον να μαζέψω, να… γέμισα την αίθουσα Δημ Μπόγρη! Λες κι αυτό ήταν το ζητούμενο από μια δήμαρχο που δεν είναι πουθενά σε έργα και ενημέρωση στο νησί.

Μια δήμαρχο χωρίς γραφείο ενημέρωσης-τύπου, αν κι όποτε την κάνει κι αυτήν, επιλεκτικά λες και τιμωρεί τα ΜΜΕ του νησιού που δεν την στηρίζουν λες κι είχαν όλοι αυτοί προηγούμενα μαζί της! Ο στρουθοκαμηλισμός της εξουσίας βλέπεις που πιστεύει πως με τα ανώνυμα σχόλια στα blogs καλύπτει το κενό της ενημέρωσης.

Ποτέ δήμαρχος στο νησί μας δεν απαξιώθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο η παρούσα δημοτική αρχή όπου οι προεκλογικές της πομφόλυγες σκάνε η μια μετά την άλλη και οι ανούσιες κατηγορίες της για την απελθούσα διοίκηση, για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση πέσανε στο κενό μετά από σχεδόν 3 χρόνια διοίκησης.
Λαμπάδες θα πρέπει της ανάβει ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής για την πολιτική του αποκατάσταση μετά τις αλλεπάλληλες αθωωτικές αποφάσεις που δρέπει στις ανούσιες κι ατεκμηρίωτες κατηγορίες εναντίον του, όπου ήδη ο κόσμος στο νησί μιλά ξεκάθαρα πλέον, για πολιτικές διώξεις ατεκμηρίωτες που δεν αντέχουν στην λογική πόσο μάλλον στις δικαστικές αίθουσες!
Απολογισμό κάνει ο λογικά σκεπτόμενος δήμαρχος στο τέλος της θητεία του προκειμένου να ενημερώσει για τα πεπραγμένα του με απτές αποδείξεις κι όχι στην μέση της θητείας του όταν δεν ήταν μέχρι τα σήμερα ικανός να κλείσει ούτε τις γούβες στις κεντρικές λεωφόρους!
Όταν έχει ήδη αναιρέσει τον ίδιο του τον εαυτό ακόμα και στις μετεκλογικές του δηλώσεις κι αποφάσεις!!
·        Να σας θυμίσω κα Δήμαρχε την αδικαιολόγητη αύξηση δημοτικών τελών και ύδρευσης με το καλημέρα σας σε περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης;  
·        Να σας θυμίσω την υπόσχεση που δώσατε ακόμα και τηλεοπτικά ότι θα τα επαναφέρετε στα πρότερα επίπεδα την επόμενη χρονιά κι ακόμα περιμένουμε;
Δεν θα μπω στον κόπο να σας θυμίσω τα προεκλογικά σας λόγια κα Δήμαρχε μια και θα χρειαζόμουν τουλάχιστον δυο τρεις σελίδες κείμενο και χρονικά το κρίνω ανούσιο διαλόγου, έχουμε τον χρόνο να τα πούμε μέχρι τις ερχόμενες εκλογές πολλάκις και αναλυτικά.
Κι όσον αφορά τον απολογισμό του έργου σας; Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα !!!
Αλλά κι αν ακόμα το είδατε ως λογοδοσία; Πολύ νωρίς για δάκρυα, φυλάξτε το κουράγιο σας για τον Μάη του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: