ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Έγκυος η Σία Κοσιώνη στο πρώτο της παιδί;


Συνεχώς πυροδοτούνται οι φήμες που θέλουν την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, να περιμένουν το πρώτο τους 
παιδάκι. Το ζευγάρι όπως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας για τον έρωτα του, έτσι θέλει να κρατήσει κρυφό και αυτό το ευχάριστο γεγονός. 
«Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται για πολύ, δεν μας έχει επιβεβαιώσει κάτι η ίδια ακόμα, όμως είναι αλήθεια ότι τελευταία είναι πιο όμορφη και ευδιάθετη από ποτέ», μας απαντά με ευγένεια στενός συνεργάτης από το επαγγελματικό περιβάλλον της Σίας Κοσιώνη.



Ωστόσο, ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο πρόδωσε το μυστικό της παρουσιάστριας. Μία αλλαγή που κάθε γυναίκα που έχει περάσει αντίστοιχη φάση με αυτή την Σίας, μπορεί να το αντιληφθεί. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ όλα αυτά τα χρόνια που την απολαμβάνουμε στην τηλεόραση δεν έχει κάνει ποτέ, καμία αλλαγή στα μαλλιά της.Αυτή την φορά όμως, το περιοδικό «YOU» εξασφάλισε ένα ντοκουμέντο από την παρουσίαση του δελτίου στο οποίο η Σία Κοσιώνη σκούρυνε τα μαλλιά της και άφησε την ρίζα να βγει.

Ότι και να συμβαίνει, όντως ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να μείνει για πολύ κρυφό και σίγουρα θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή του ευτυχισμένου ζευγαριού, που –όπως αναφέρει το περιοδικό σχεδιάζει μυστικά τον γάμο του στην Πάρο μέσα στο καλοκαίρι.




govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: