ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

#LIVE: Πύρρειος νίκη της Μέρκελ - Η ακροδεξιά τρίτο κόμμα (Exit Polls)

slider 01
22:14Επιμένει στη μεταναστευτική πολιτική της η Μέρκελ ThePressProject
Στη διάρκεια της καθιερωμένης συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των κομμάτων μετά τις εκλογές, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη μείωση του ποσοστού του κόμματός της, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), κυρίως εξαιτίας της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολούθησε.



Μιλώντας στη λεγόμενη «στρογγυλή τράπεζα των ελεφάντων», η Μέρκελ τόνισε «είμαι η καγκελάριος της Γερμανίας και άρα πάντα φέρω την ευθύνη», επιμένοντας ωστόσο ότι η πολιτική της των ανοικτών θυρών ήταν σωστή.

Παρόλα αυτά παραδέχθηκε ότι οι πολίτες έχουν ανησυχίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν, για παράδειγμα σε ό,τι αφορά την ασφάλεια. «Έχουμε δουλειά μπροστά μας», υπογράμμισε η Μέρκελ.

21:47«Νέα πρόκληση» για τη Μέρκελ η AfD ThePressProject
«Έπειτα από 12 χρόνια που είμαι Καγκελάριος, είναι σίγουρο πως το σημερινό αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο. Φυσικά, υπάρχει μια πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό είναι ότι η AfD έχει καταφέρει να φτάσει στο κοινοβούλιο» ανέφερε η Άνγκελα Μέρκελ.
Η ίδια πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να κερδίσει πίσω εκείνους που ψήφισαν την AfD «λύνοντας τα προβλήματά τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες τους αλλά και επιδεικνύοντας καλή πολιτική».

21:03Οι πρώτες δηλώσεις του AfD ThePressProject

21:01FAZ: Λιγότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους συμφωνούν με την «Τζαμάϊκα» ThePressProject
Το 31% των ψηφοφόρων του CDU/CSU συμφωνεί με έναν συνασπισμό «Τζαμάικα», ενώ θετική άποψη έχει το 42% των ψηφοφόρων του FDP και το 38% των ψηφοφόρων των Πράσινων. Ωστόσο στο σύνολο του εκλογικού σώματος, μόλις το 23% τον εγκρίνει
20:57Οι πρώτες δηλώσεις των Φιλελεύθερων ThePressProject

20:56Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρτιν Σουλτς ThePressProject

20:55Οι πρώτες δηλώσεις της Αγκέλα Μέρκελ ThePressProject

20:55Διαδήλωση αντιφασιστών έξω από το διοικητήριο του AfD στο Βερολίνο ThePressProject

20:52AfD: Θα κυνηγήσουμε τη Μέρκελ και κάθε άλλον ThePressProject


20:51Η εικόνα του επόμενου γερμανικού κοινοβουλίου ThePressProject


Δεν υπάρχουν σχόλια: