ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Το Κατάρ που κατηγορείται ως χώρα τρομοκράτης ματαιώνει «επενδύσεις» στην Ελλάδα; Ε, και;

23 Σεπτεμβρίου 2017, 10:59 | Γράψτε το σχόλιο σας


Το Κατάρ που κατηγορείται ως χώρα τρομοκράτης ματαιώνει «επενδύσεις» στην Ελλάδα; Ε, και;
75
 
 
1
 
 
1
Google +
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
SUpon
 
0
 
0

Διακινείται η είδηση ότι το Κατάρ ματαιώνει τις επενδύσεις του στην Ελλάδα, το ίδιο Κατάρ που χρηματοδοτεί την ισλαμιστική Τουρκία και τους τζιχαντιστές, το ίδιο Κατάρ που έχει τεθεί σε πολιορκία από τους Άραβες γείτονές του ως χώρα τρομοκράτης.
Κι ενώ το Κατάρ κατηγορείται από τον αραβικό κόσμο ως κράτος τρομοκράτης, εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε εάν αυτό το κρατίδιο ματαιώνει τις επενδύσεις του στη χώρα μας.
Το TRIBUNE είχε εξαρχής εκφράσει τις ανησυχίες του για τα επενδυτικά σχέδια του Κατάρ στο Ιόνιο, μια περιοχή πλούσια σε υδρογονάνθρακες και είχε τονίσει πως ό,τι κάνει το Κατάρ στο Ιόνιο ακουμπά θέματα εθνικής ασφαλείας. Οι ανόητοι νεοφιλελεύθεροι γιάπηδες εννοείται ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτά.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατρούγκαλος χαρακτήρισε ως «fake news» τα περί απόσυρσης του Κατάρ από κάθε επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Με δήλωσή του στο ΑΜΠΕ από την Πορτογαλία, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για ένα «ακόμη κατασκευασμένο επεισόδιο», διαμηνύοντας πως «όσοι διακινούν τα σενάρια αυτά υπονομεύουν ευθέως το εθνικό συμφέρον».
Ο κ. Κατρούγκαλος διαβεβαίωσε πως οι οικονομικές σχέσεις εμπιστοσύνης της Ελλάδας με το Κατάρ βρίσκονται στο καλύτερο σημείο των τελευταίων χρόνων και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει απόφαση του Κατάρ να αποσύρει το οικονομικό ενδιαφέρον του ιδίου και των επιχειρήσεων του από τη χώρα.
«Όσα δηλώνει η εταιρία Al Rayyan -αν πράγματι τα δηλώνει, γιατί παρόμοια επιστολή δεν έχει περιέλθει στην ελληνική κυβέρνηση- αφορούν αποκλειστικά την ίδια και σε καμία περίπτωση δεν αντανακλούν την πραγματικότητα των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας – Κατάρ», πρόσθεσε.
Ο κ. Κατρούγκαλος αναφερόταν σε επιστολή της εταιρείας Al Rayyan στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «τα σχέδια για την Ελλάδα ναυάγησαν, με το ζόρι δεν γίνονται επενδύσεις…».
Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για το Κατάρ, που αυτή τη στιγμή τελεί υπό πολιορκία των Αράβων γειτόνων του και κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές, με μόνη χώρα να το υποστηρίζει την Τουρκία… Για αυτό το Κατάρ μιλάμε.
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι με τις επενδύσεις από το Κατάρ μη βρεθούμε με κάνα θέρετρο αναψυχής τζιχαντιστών στο Ιόνιο… Ας χαλαρώσουμε όλοι… Γιατί το έχουμε παραεξευτελίσει με την «ελαφρότητα» που λέει «επένδυση να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι». Το Κατάρ είναι ο χρηματοδότης του Ερντογάν! Είναι αποκλεισμένο και τελεί σε πολιορκία από τους άλλους Άραβες. Αυτά δεν μας ανησυχούν καθόλου; Τόσο νήπιοι ορισμένοι στον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: