ΤΟ Salamis Every Day Απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών Αμέσως .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η Εθνική μπορεί και χωρίς τον Αντετοκούμπο και το αποδεικνύει με νίκη και πάλι – Στην Ελλάδα είχαμε πάντα μεγάλους ήρωες αλλά και και προδότες

Η Εθνική μπορεί και χωρίς τον Αντετοκούμπο και το αποδεικνύει με νίκη και πάλι – Στην Ελλάδα είχαμε πάντα μεγάλους ήρωες αλλά και και προδότες


August 19, 2017
90 Views
Τα γεγονότα που συνέβησαν νωρίτερα στην ημέρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την απόφασή του να μην ενισχύσει την Εθνική στο Eurobosket, δεν άφησε ανεπηρέαστους και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Όμως απέδειξε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Γιάννη…
Απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία τα βρήκε και πάλι σκούρα ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος με 88-84 και να ολοκληρώνει την παρουσία της στο Λονδίνο με το 2/2 απέναντι στους γηπεδούχους.
Βέβαια η τελική πρόβα εν όψει της τελικής φάσης θα γίνει στο τουρνουά «Ακρόπολις» όπου θα διαμορφωθεί και η τελική 12άδα που ταξιδέψει σε Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη.
Μπορούμε να κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά μπορείτε να γράψετε ιστορία εξάλλου στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν οι ήρωες και οι προδότες….
Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο κύριος  Τσαγκρώνη είπε επισήμως ότι: «Η μαγνητική του Γιάννη είναι καθαρή! Δεν είναι τραυματισμένος» !

Δεν υπάρχουν σχόλια: